Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Privošči si naklonjenost osebe, ki te opazuje in si naredi z njo korak v prihodnost. Na ljubezenskem področju so vse zvezde na tvoji strani, zato boš sproščena.

Mesečni horoskop

Že dalj časa te razjeda občutek, da nisi kos vsakdanjim oviram, a naj te pomiri misel, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Privošči si nekaj dni zasluženega oddiha, ki te bo pripravil na čudovito preizkušnjo. Zanjo boš sicer morala zbrati pogum in tvegati, a boš potem zacvetela na področju, za katero nisi nikoli mislila, da ti je pisan na kožo.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!