Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Preveč si napeta in nezadovoljna, zato se vrtiš v začaranem krogu in zase ne vidiš prave rešitve. Popazi na svoje zdravje, saj se trenutno kopiči nekaj negativne energije.

Mesečni horoskop

Se ti ne zdi, da je končno napočil čas, da prerežeš vez z ljudmi, ki te vlečejo navzdol? Še vedno se lahko osvobodiš toksičnih odnosov ter ostaneš dobra oseba, reševanja konfliktov se le loti taktično in premišljeno. Snemi rožnata očala in se obkroži le z osebami, s katerimi letiš v višave. S septembrom namreč prihajaš v obdobje osebnega (in kariernega) razcveta. Juhu!

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!