Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes boš odločnejša kot običajno, saj se ti je zgodilo nekaj, kar te navdušuje in riše nasmeh na tvoje ustnice. Poznanstvo ti pospešuje utrip, zato je čas, da narediš kakšen korak v tej smeri.

Mesečni horoskop

Novi odnosi kakršnekoli vrste morajo biti po vašem mnenju lahkotni in prijazni, dokler ne boste imeli časa, da se bolj spoznate. Toda tisto, kar se vam ponuja zdaj, čeprav je zelo privlačno, je tudi čustveno nabito že od prvega trenutka in vas sprav­lja pod vse večji pritisk, da sprejmete zavezo, za katero niste prepričani, da jo želite. Na vse ali nič? V tem primeru je nič morda najvarnejša možnost.

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!