Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Lahko bi se bolj potrudila okoli nekega družabnega srečanja, tokrat ne zaleže stara taktika, da čakaš na povabilo. Pomagajo ti tako srečne okoliščine kot tudi trma.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Zvezde so nam prišepnile, da te je v zadnjih tednih iz tira vrgla nepotrpežljivost tvojih bližnjih. Rešitev? Dovoli, da te napolni energija planeta Venere, ki jo lahko uporabiš za celjenje nesoglasij pa tudi za obujanje preteklosti. Tokrat ti pogledamo skozi prste, da ponovno stopiš v stik z nekom, s katerim nisi spregovorila že dalj časa. Jesen bo čas za nove začetke!

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!