Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Škodilo ti bo, če se boš izpostavljala. Čeprav v tem vidiš korist verjemi, da to danes ni najboljša ideja. Tvoje izpostavljanje bi ljudje mogoče narobe razumeli.

Mesečni horoskop

Se ti je v zadnjem času pogosto pripetilo, da so ti bližnji nadeli vzdevek karieristka? Nič zato. Na prvo mesto prioritet pri tebi bo tudi oktobra švignil poklicni razvoj in čakaj … čisto zares te za vogalom čaka zasluženo napredovanje! Ta mesec bo večina planetov tudi na vzhodni strani neba in ureditev bo poskrbela za moč v trenutkih, ko jo boš najbolj potrebovala. Naj bo jesen samo tvoja!

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!