Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Pripravljena boš storiti veliko, le da v partnerstvo povrnete izgubljeni mir. Situacija je na trenutke namreč že prav nemogoča in te spravlja v obup, zato se ti bo tudi danes zdelo, da si se znašla v slepi ulici.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Pripni si varnostni pas, nadeni čelado in se podaj na divjo vožnjo vse do 23. oktobra. Kariera bo od tebe zahtevala delo v šesti prestavi in ti v nasprotju z osebnim področjem (ja, tukaj ciljamo na ljubimca, ki bi ga mogla že zdavnaj postaviti na čevelj!) poplačala ves tvoj čas. Zvezde ti polagajo na srce, da bo uspeh zagotovljen z dvema vrlinama: spontanostjo in prilagodljivostjo okolici. Držimo pesti!

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!