Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes te bodo najbolj motili ljudje, ki ne povedo resnice, ampak prirejajo zadeve. Pretehtaj vse razloge za in proti, šele nato se počasi odloči, kdo je vreden tvojega zaupanja.

Pripravil: Horoskop.si

Mesečni horoskop

Naj te napoved ne prestraši, a s skokom v jesen se bo tvoje življenje s svetlobno hitrostjo zasukalo na glavo. Ravnovesje bo razburkal kaos na vseh področjih, predvsem odnosov. Vse pretrese seveda dojemi kot dobro lekcijo, ki te bo okrepila in postala popotnica tvoji osebnostni rasti. P. s.: Vseeno pazi, da v nesoglasjih za seboj ne boš podirala prijateljskih mostov.

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!