Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
emanuela napisal/-a:To z sodo bikarbono pa tudi jaz prvič slišim...koliko pa je posipaš?
Aphrodite napisal/-a:Ravnokar mi je mama povedala, da je naš mali muc (star 4 mesece) v sobi bruhal in da so notri migetale skoraj 10cm dolge bele "nitke". Mi zna kdo povedati kaj bi lahko to bilo (gliste, trakulja)? Je mogoče, da smo se tudi mi "okužili", saj veste kako je, mucka božaš, pa si včasih res ne umiješ rok takoj ...
mucek pa je dosti časa zunaj in notri ... prav tako me zanima, kdaj ga lahko dam kastrirat in cepit?!
xtina napisal/-a:Zanima me, ce kdo pozna v Novem mestu in okolice koga, ki sterelizira mucke kaj ceneje kot to pocnejo vet. klinike ? Ce ima kdo kak kontakt se priporocam na ZS. Hvala
xtina napisal/-a:Zanima me, ce kdo pozna v Novem mestu in okolice koga, ki sterelizira mucke kaj ceneje kot to pocnejo vet. klinike ? Ce ima kdo kak kontakt se priporocam na ZS. Hvala
*chiela* napisal/-a:Pa kolikor vem, ti noben zakon ne more zaukazati, da daš mačko s/k, Tearjerker? (Moja dva sta že s/k, ne se bat).
Tearjerker napisal/-a:Upam da veš, da si po Zakonu o zaščiti živali obligirana svojega mačko/mačka S/K (vkolikor nimaš reje mačk) in da je opravljanje takšnih veterinarskih posegov za denar tretirano kot mazaštvo.
46. člen
Z globo od 1.600 do 42.000 eurov se kaznuje pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik, ki:
....
6. ne zagotovi osamitve, kontracepcije, sterilizacije ali kastracije živali v skladu s prvim odstavkom 11. člena tega zakona;
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov