dai.94 napisal/-a:Tammy_De, vem da si na ločevalni, samo na internetu je več jedilnikov. Zdej me pa zanima katerega ti uporabljaš??
Hvala lp
Svojega

Zjutri pojem 1 sadež (več ne morem), kosilo v normalni velikosti (brez kruha, izogibam se krompirju na škrobni dan in sladkarijam na oh dan), iskreno rečeno večerjam ne, ker mi ne paše. Ko me ob polnoči spopade lakota, grem spat da pozabim na to
Glede na svoje kile (Iz 107,5 na 101,5), teh 6kg ni ne vem kok velik, pa tudi pričakujem da se bo kmalu ustavil (padec teže) za nekaj časa, potem bo pa spet šlo dol (iz izkušenj).
Prvič se bom pregrešila na 6. februar (moj rojstn dan, mogla bom "malo" spit kej konkretnega, zato pa tut malo bolj konkreten obrok pred tem pojest). Upam pa tud da bo to zadnjič, ko se bom pregrešila.
Kar se tiče telovadbe, bom zdaj začela hodit še na plavanje (ker mam zastonj na difu - prej nisem mogla, zaradi sveže tetovaže). Obožujem plavanje. V ameriki sem hodila na bazen plavat vsaj 3x na teden.
Glede na to, da se ubadam s hujšanjem že zadnjih 10 let, verjemte mi, da vem kaj zmore moje telo in česa ne, tko da komentarji ala "premalo ješ, mogla bi usaj..." ne bodo imeli nobenega učinka.
Drugače pa se iz srca zahvaljujem za vse komplimente do zdaj, ne veste kok mi pomen vsak "čestitam" (čeprav ste osebe, katere nisem nikoli spoznala (razen Sunshine) in verjetno nikoli ne bom, je to vseeno sekundarna motivacija) in zato hvala.
Primarna motivacija pa je obešena na mojem hladilniku (slikca Los Angelesa in prijavnica za akademijo dramskih umetnosti) in vsakič ko to vidim, vem da nobena hrana ne more bit tok okusna kokr je dober občutek, če se poteguješ za svojimi sanjami.