Ovulacija in krvavitev
Ovulacija in krvavitev
Pozdravljene ženske!
14.01.09, sem imela zadnji dan menstruacije, sedaj 10 dni po njej, ko je že konec ovulacije, pa že 2. dan krvavim.
Ima mogoče katera podobne izkušnje? Prosim vas, če ima da se mi katera javi in jih deli z mano!
Hvala in lp!
14.01.09, sem imela zadnji dan menstruacije, sedaj 10 dni po njej, ko je že konec ovulacije, pa že 2. dan krvavim.
Ima mogoče katera podobne izkušnje? Prosim vas, če ima da se mi katera javi in jih deli z mano!
Hvala in lp!
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Lahko da je to res ovulacijska krvavitev. Znajo pa hormoni v ženskem telesu marsikdaj naredit malo zmede in so lahko krvavitve tudi posledica tega, mogoče se ti malo spreminja ciklus, lahko pa da se je kje naredila kakšna cista in mal ponagaja.
Ne rabiš nič kaj skrbet, to bi moralo hitro minit, drugače pa spremljaj naprej, kako se bo tvoj ciklus odvijal.
Ne rabiš nič kaj skrbet, to bi moralo hitro minit, drugače pa spremljaj naprej, kako se bo tvoj ciklus odvijal.
kok časa pa že maš menstruacijo? ker če je nimaš neki dolg je res mogoče da se ti še mal ureja! al pa mogoče si v zadnjem času bla na kkšni dieti pa zdej ne hujšaš več al pa kei podobnga? čeprow ponavad u tem primeru izostane za kkšn dan... ampak sej veš kaj so hormoni! muhasti ko aprilsko vreme
vrjetn ni panike sam ne bit še živčna ker bo še slabš! mal spremli ciklus pa mogoče po nasvet k zdravnici/ginekologu