no, potem pejmo pa drugače...A si to kdaj počela?Ne?kako potem veš zakaj se gre?
In ja točno to!ali si izmišljujejo, da bruhajo, da bodo boge bogice videne v drugih očeh in da bodo dobile tist kos pozornosti, ki jim primankuje,ali pa dejansko res tlačijo prste v usta in se silijo na use kriplje, sam zarad tega.
Ko sm bla v osmem razredu, je blo to na naši šoli moderno.In tista, ki ni zbruhala šolskega kosila na šolskem wcju ni bla zanimiva!pa nobena tud kile ni zgubila, ker valda, to je bilo samo navzven, da ljudje vidijo in slišijo, kolk so bogice pa predebele pa nevemkajšeuse.Doma se je pa lepo najedla svojga najljubšega kosila in čokolade, brez slabe vesti.
in ja ena taka sm bla tud jst tkrt, ker sm pomoje edinkrat v žiulenju podlegla okolici in delala tko kot je delala okolica.Drugače logično, bi bla izločena in nezanimiva in bi me tud postopoma odstranili iz družbe, ker če nisi bil isti pač nisi pasal zraven.
in kukr poslušam in vidm, je tega še vedno dost.Sicer mislm, da moje starosti nobenga tazga ne poznam, ampak mlajše so pa čist iste, kot smo ble me.Joj kok sm debela (pa punca čist suha), pa preveč sm pojedla, pa bruhat (al pa sam kobajagi bruhat), pa una ma eno kilo manj kot jst, pa joj joj joj.In točno to je kamuflaža, da folk misli, da so zares uboge in bolane, pa se majo ubistvu boljš kot ti, sploh ko pride kšn fin dečko mimo znajo hitr svojo samozavest in svojo "debelost" izpostavt
In predn se kdo utakne, ja, obstajajo tudi take ki imajo zares problem.
ampak to sigurno ni usaka tadruga.sej se sčasoma vid.če ona bruha in če je polleta na isti kilaži, potem veš, da je samo navzven taka, doma je pa popolnoma druga pesem
in ne, če nimaš ti res v psihi tega, da si grozen in da recimo nočeš odrast (kar je tud en pogost primer) in ostalega, ne boš zašel v hude težave.psihične ne, lahko si pa želodec zjebeš, to je pa res.Sicer si bodo pa v tem primeru pa čist same krive.