electra* napisal/-a:jaz bi samo tak rekla:če ma punco pa veste da je z njo srečen in da mu je fain, stran od njega...ne kvarit srečo drugim (ker če jo ma res rad je nebo pustil, mogoče bo mel z vami kakšno avanturo-saj poznamo tipe ne, potem bo pa ugotovil, da nič ne čuti do vas, ljubi punco in bo vse narobe...
če pa veste da v zvezi ni srečen, da trpi, da je z njo še samo zaradi navade in ker noče da bi bla ona nesrečna (in to ziher veste, vam je on povedal npr.!) pa se mu poskušajte počasi približat...moje skromno mnenje
pa zakaj stran od njega??
ne pravim da se bom zasedenemu tipi metala v naročje. ubistvu sem se zaenkrat vedno sama odmaknila, če sem vedela da ma tip punco.
ampak če je srečen, če mu je fajn, če je zalublen, ni ene same stvari, k ga lahko prpravi do tega da bo varal.
ne vem zakaj večina razmišlja tako, da je kriva punca, ki si želi bit z nekom k je že v zvezi. kaj pa fant? kaj pa njegova celotna zveza?
skoz se neki pritožujete čez punce k se "obešajo" po vaših tipih. vrjamm, da vam ni fajn da vam ena skače v zelje... ampak na tipu je, da to prepreči in ne dovoli, da se druga obeša po njemu. tko kokr je na puncah, da poskrbimo, da se drugi fantje ne obešajo po nas, če smo v zvezi.
če pa to še vseen dovolimo, lahko to pomen al da tok uživamo v pozornosti, k jo mogoče v zvezi za svoje pojme ne dobimo dovolj, al pa da v zvezi neki ne štima.
kakorkoli, če se mene vpraša, je tretja oseba tu še najmanj kriva od vseh.