hm..ok sej nebom ravno na dolgo pa široko razlagala, ampak ta varianta je meni najljubša.
internetno stran lahko izdeluješ v Microsoft FrontPage-u. Najprej si narediš navigacijo, kako bi rada, da stran izgleda, nato pa v neki prazni mapi izdeluješ začetno stran. Za to uporabljaš pogled Page, prazno mapo pa si odpreš tako, da v Navigation klikneš na prazno mapo in se ti v Page avtomatsko pokaže ta prazna mapa. Nato si najprej narediš tabelo kako bi rada, da izgleda tvoja spletna stran, v njej morajo biti vse mere izračunane (najbolje je, če si na nek listek izpišeš kakšno tabelo bi rada in tam izračunaš mere). Ko narediš to tabelo na internetu poiščeš oznake Back, Home, Mail, Next...(kar pač sama želiš). Te znakce moraš v posebnem programu narediti toliko velike, kot so kvadratki namenjeni tem oznakam. Te oznake, ki si jih zmanjšala ali povečala nato vstaviš v tabelo. Enako narediš s slikami. Če želiš imeti zraven tega tudi besedilo ga preprosto napišeš v kvadratek, kjer bi rada imela določeno besedilo. Za internetno stran moraš imeti ozadje, ki vstaviš z ukazom Images- Backround.
Mislim, da bo to zaenkrat dovolj. Upam, da sem ti vsaj približno opisala kako narediš to, če ne mi pošlji zs, ali pa vprašaj tukaj in ti bom probala podrobneje razložiti.
Pa lepo ustvarjaj.

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...