Torej, da začnem s svojo zgodbo.
Sem študentka v tujini in sem pred enim mesecem prišla v Slovenijo na prakso. Kakšen teden po prihodu sem spoznala čudovitega fanta, s katerim se še sedaj dobivava. Je zelo prijazen, pravi gentleman, komunikativen, tudi moji starši in stari starši ga imajo zelo radi.
Prva dva tedna, ki sva ju preživela skupaj je bilo vse super, zelo dobro sva se ujela, športala skupaj, spolna aktivnost je bila tudi odlična!
Potem sva se pa en večer odpravljala spat, šla sva že v posteljo, se lepo namestila in se stiskala ter pogovarjala. Potem me je pa kar naenkrat potisnil od sebe in rekel da bi rad spal. To me je precej šokiralo, saj mi ponavadi da poljubček za lahko noč in mi zaželi lepe sanje... Okej, razumem da je mogoče bil utrujen, ampak njegov odnos se je iz sekunde spremenil iz ljubečega v zelo hladnega. In sem ga vprašala kaj je narobe in me je ignoriral

Zjutraj se je zbudil malo boljše volje in sem ga vprašala kaj se je zgodilo zvečer in zakaj se je tako zaprl vase. Rekel je, da noče vlagati truda vame in najino razmerje, saj ve da bom kmalu odšla nazaj v tujino in pa tudi da se noče preveč navezati name. Po dolgem pogovoru se je vseeno odločil, da bo ostal z mano in poskusil uživati v tem času, ko sem še v Sloveniji.
Na tisti večerni dogodek sem poskušala pozabiti in uživati v najinem druženju še naprej. Mislim, da je tudi on pozabil nanj in kmalu spet postal ljubeč, prijazen, sproščen.... Dnevi po tistem večeru so dejansko bili čudoviti, šla sva v hribe, v savno, peljal me je na zmenek v restavracijo ....

Zdaj pa opažam, da vedno bolj ko se bliža datum mojega odhoda, vedno bolj hladno se obnaša do mene. Ko se dobiva se sploh noče več stiskati, poljubčkov mi sploh ne daje več, samo formalno se pogovarja z mano.

Se je že katera od vas znašla v podobni situaciji?
Kaj ste storile?
Vsak nasvet bo dobrodošel!
Lep pozdrav!