situacija je taka. s fantom sma skupaj že eno leto. vendar se zadnji mesec zelo čudno obnaša, odsoten je, ne pogovarja se toliko z mano, je tečen. velikokrat sem ga vprašala kaj je narobe ali če je povezano z mano in je rekel da ne. tako mi je v soboto napisal dolg sms, da me ima zelo rad in da si ne predstavlja da bi me kdaj izgubil, da mu pomenim resnično vse. v nedeljo sva se dobila in me je pustil, rekel je da nemore več, ko sem ga vprašala za razlog mi je metal naprej neke stvari ki sem jih delala narobe, za katere sma se že zdavnaj pogovorila, ki so zveneli kot nekakšni izgovori da odide :s .. ko mi je rekel da je konec, sem začela jokati in rekla, da ne misli resno, da imava vse.. prosila sem ga naj ostane, naj puskusiva še enkrat. ko se je malo pomiril je rekel, da bo premislil o tem.. nato je odkorakal vstran.. nevem kaj naj si mislim? ali mislite da mi skriva kaj resnega, da ima drugo ali kaj takega? kako lahko en dan prej nekomu napišeš da te je tako strah da b iga izgubil in ga ljubiš, drugi dan pa ga pustiš? ali mislite, da je rekel da bo razmislil če bi bila skupaj samo zato, ker sem se mu zasmilila? ker mislim da če nekoga ljubiš, ne rabiš razmišljati ali boš z njim, ampak enostavno si

! kakšno je vaše mnenje, je to že konec, ampak ga je poskušal omiliti samo da ne bi delala panike? mislite da je že vse izgubljeno?

ne predstavljam si kako bi bilo brez njega, ker sem zelo zelo zelo navezana! od nedelje nisva kontaktirala. hvala za odgovore!
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-