^ Hm, meni so pa skoraj ljubši ljudje, ki malo več 'klopotajo', kot pa tisti ki so cel čas tiho in gledajo u luft. In tudi mal nevljudno se mi zdi, če se eden neki trudi pogovarjat, drugi pa komi zbere moči, da odgovori z 1-2 besedami.. Sej razumem, včasih mamo vsi slab dan in se nam ne da ukvarjat z drugimi, sam nekateri so pa res zmeri takšni.. Dolgočasni.
Sama sem bla v OŠ tudi bolj tihe sorte, ampak sem se od takrat naprej precej popravila.. Ne vem, menjaš okolje, prideš iz pubertete, itd.. Trenutno lahko rečem, da lahko skoraj z vsakim začnem pogovor (če mi le človek ni res antipatičen) in ni mi težko npr. vprašati neznanca za pot/prodajalko za pomoč in podobno. Pri tem mi je definitivno pomagalo tudi študenstko delo, ki ga opravljam že 2. leto - prodaja na turistični destinaciji, kjer se pač tako ali drugače moraš ukvarjati z najrazličnejšim folkom.. Small-talkat se pa tudi navadiš.. Včasih mi je prav smešno ko npr. stojim v vrsti pred blagajno, pa se dva srečata in njun pogovor izgleda nekako takole: 'Ooo živijo, tebe pa nisem videl že 100 let!' -'Sam res, kaj zdej?' -'' pa nč, evo.. ti?' - '' ma eto, laufa..hehe'' .. in potem TIŠINA dokler ne prideta na vrsto

Ni tak bavbav.. nasmehneš se, pozdraviš, vprašaš kako je, kaj kej počne, kako služba/mama/pes.. in ponavadi steče samo od sebe

(Pa še mini nasvet Dr. Luke

):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E14AegoqfHs[/youtube]