rabim nasvete !
rabim nasvete !
živjo
sem pred eno dilemo in me nekaj zanima...stara sem 19 let in z fanotm sva mela nezaščitene spolne odnose do sedaj sem vedno dobla običanjo menstrucaijo ta mesec oz zdaj pa imam glede nje čuden občutek saj ni taka kot ponavadi amapk za prvi dan zelo šibka :S....potem pa sem prebrala znake za zgodnjo nosečnost in sem dobla občutek da jih nekaj "drži" al pa se meni samo tako zdi..in sicer bi to blo pogostejše uriniranje in spremmba na prsih....je možno da sem noseča?..danes bi naj tudi začela jemati tabletke pa me zanima če se da s tem preprečiti nosečnost oz zaustaviti na nek način??
sem pred eno dilemo in me nekaj zanima...stara sem 19 let in z fanotm sva mela nezaščitene spolne odnose do sedaj sem vedno dobla običanjo menstrucaijo ta mesec oz zdaj pa imam glede nje čuden občutek saj ni taka kot ponavadi amapk za prvi dan zelo šibka :S....potem pa sem prebrala znake za zgodnjo nosečnost in sem dobla občutek da jih nekaj "drži" al pa se meni samo tako zdi..in sicer bi to blo pogostejše uriniranje in spremmba na prsih....je možno da sem noseča?..danes bi naj tudi začela jemati tabletke pa me zanima če se da s tem preprečiti nosečnost oz zaustaviti na nek način??
Re: rabim nasvete !
ibiss napisal/-a:živjo
a kontracepcijskimi tabletkami pa res ne boš zaustavila nosečnosti oziroma je preprečila... če si noseča si noseča... njaboolje da narediš test... če je pozitiven je pozitiven kljub menstruaciji, kri naj te ne moti... lepo stopi do lekarne/drogerije in kupi test... znaki so lahko tudi posledica psihe... za naprej ti pa svetujem NIKOLI NE SEXAJ BREZ ZAŠČITE!!! kako se punce lahko tako igrate s svojim življenjem... samo ne jokat če boš noseča, ker sta sama kriva s fantom... če sexaš se zavedaj posledic...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- undercover
- Komunikatorka
kakor je že rekla ena zgoraj.ne razumem in nikoli ne bom razumela kako lahko to počnete nekateri brez zaščite..potem pa ..ali sem noseča ?
če si dobila menstruacijo potem sigurno nisi noseča, če pa misliš da je vgnezditev krvavitev pa naredi test.te Tabletke niti pod razno ne preprečijo nosečnosti...

če si dobila menstruacijo potem sigurno nisi noseča, če pa misliš da je vgnezditev krvavitev pa naredi test.te Tabletke niti pod razno ne preprečijo nosečnosti...
- *pikapoka*
- Debatorica
Najslabši način za preprečitev nosečnosti je jemanje tabletk, saj v navodilih, ki so priložene k škatlici lepo piše, da ob primeru nosečnosti prenehaj z jemanjem, saj lahko to slabo vpliva na zarodek oz. ima posledice v nadaljne, ko si boš res želela bebico!
Zdej pa lepo skoči po test, tko kot so ti svetovale ostale in se prepričaj, potem pa po pameti in z ZAŠČITO!!
Zdej pa lepo skoči po test, tko kot so ti svetovale ostale in se prepričaj, potem pa po pameti in z ZAŠČITO!!
- *pikapoka*
- Debatorica
keksy napisal/-a:Kok ste vse zoprne,sej punca sam sprašuje.Pač je bla nezaščitena in?se zgodi iz takšnih in drugačnih razlogov.Če bo mela posledice jih bo pač mela se bo že sama odločila al jih bo nosila (mela otroka ) al pa ne.Drugače pa ja naredi test pa boš zvedela.
No sej ni treba bit žaljiva in tut nezaščitena je bila kr par mesecev kot je napisala. Pa nočno bit tečne, ampak a ni takšen odziv pričakovan glede na to, da pri 19 sexa brez zaščite. Drugač je pa moje mnenje da naj dela usak sam kar hoče in sexa kokr hoče, če pa deli scoja mnenja na forumu more pa vedit, da bodo zagotovo različni komentarji!
- *pikapoka*
- Debatorica
ok nisem htela sprožit z tem preprirov in kaj podobnega...in ja nisem užaljena sprejmem vse kaj ste napisali gor..res je da je blo neumno to moje dejanje.... in ne bli več mesecev ampak sam nekaj krat brez zaščite....sedaj sem dobla menstruacijo je pa res da ni tako močna kot ponavdi....sam predem skočim po test kar je moj namen za vsak slučaj....če se zgodi nosečnost sem prebrala da lahko nekaj prvih mesecev se pravi rečmo 3x krvaviš kot če bi mel menstruacijo...sedaj pa me zanima kako zgleda ta krvavitev zelo šibka al kaka je??
pa hvala za vse odg
pa ne vnet prepirov
pa hvala za vse odg
pa ne vnet prepirov

ibiss napisal/-a: in ne bli več mesecev ampak sam nekaj krat brez zaščite....sedaj sem dobla menstruacijo je pa res da ni tako močna kot ponavdi....
Če si jo dobila, pol skoraj ne rabiš skrbeti, tista krvavitev, ki pomeni vgnezdenje pa je pribl 14 dni po oploditvi. Test pa se dela prvi dan, ko bi naj dobila menstruacijo ali ne (mislim najhitreje) in ti si jo dobila.
Ampak mimo tistega samo nekajkrat pa ne morem. A ti nisi imela spolne vzgoje v šoli, a nimaš stika s preostalim svetom? Že v oš tamale vedo kaj je kondom, ne da ti ne bi vedela.Popolnoma neodgovorno no...
vem blo je neodgovorno in otročje priznam in sedaj me je to šolalo za vedno in se v to nebom več spuščala nikdar.....sedaj sem jo dobla ja ampak bolj šibko kot sem je vajena za prvi dan..ampak panika me je zajela takrat ko sem brala znake zgodne nosečnosti se pravi medtem je blo tudi da se lahko pojavi mesečna krvavitev od začetka in potem še znake kot so bolj pogosto uriniranje in vse to....