prvic pisem na forumu, prebirala sm ga pa milijonkrattt res mi je vsec
  prvic pisem na forumu, prebirala sm ga pa milijonkrattt res mi je vsec   .
 .
mam eno vprasanje, nism zasledila podobne teme. stvar je v tem: mam fanta ze dolgo casa, ljubiva se, lepo se mava. zdej pa...ta facebook....
 itak vidis vse kar kdo komentira, dela. vidla sm, da je fant eni kolegici (ki je ne poznam) napisu: ful mas lepe ustnice...  spet eni drugi kolegici je komentiru sliko na kateri sta onadva z: hmmmm....=)
  itak vidis vse kar kdo komentira, dela. vidla sm, da je fant eni kolegici (ki je ne poznam) napisu: ful mas lepe ustnice...  spet eni drugi kolegici je komentiru sliko na kateri sta onadva z: hmmmm....=)
ne vem hudica...a to kej pomeni?? bi me moralo skrbet? ljubusumna sm do strehe in preko, pa sm mu to ze rekla. pa on enostavno ne vid nic narobe v tem, da ji komentira na tak nacin, ker so pac njegove kolegice

...
 ... 
sm enostavno prevec ljubusumna in to napihujem

?
 ?
vesela bom kakersnega koli komentarja z vase strani

.
 .

Že s tega vidika ne, ker spadam v "predal" kolegic. Ne vem no. Mal mi je smešno, da bi mi to rekel kšen dober prijatelj kr sam od sebe. Razen če bi bil res pijan al pa bi ga direkt vprašala, sam to pr men ne bo doživu.
 Že s tega vidika ne, ker spadam v "predal" kolegic. Ne vem no. Mal mi je smešno, da bi mi to rekel kšen dober prijatelj kr sam od sebe. Razen če bi bil res pijan al pa bi ga direkt vprašala, sam to pr men ne bo doživu.