ta problem mam že 1 mesec. bla sm zmerm optimistična in vrjela da bo use slej kt prej ok ampak počas enostavn ne vem več kaj narest.
zto sm se spomnla da bi lahko pomoč poiskala tut na forumu če bi mi lohka kdo dau kak nasvet.
gre se pa o tem -->
stara sm 16 let, mam fanta k bo dopolnu 18 let drug mesec in skupi sva že pol leta. ujameva se fuul in razumeva se res najbolš. tut starši (moji in njegovi) so se zlo hitr ujel in se pokaperal med sabo dokler ni pršl do tega...jst, fnt in od njega babi in dedi smo bli na morju čez tedn sami. čez vikend so pa pršl moji in njegovi starši dol kao na obisk. midva s fantom sva se pač valda hodila skup tušerat in tkt k so bli starci dol noben od naju ni pomislu na to kar se je zgodil...bli smo u kampu in so tuši en zravn druzga...od tal je 20cm placa pol je pa tista deska čez in po tleh so valda ploščice. kdo bi si mislu da lih tkt k sva se šla midva tušerat se je zravn tušeru moj fotr (moj fotr je pa fuul težak človk) in ja pač nisva mela spolne odnose sva pa mal med sabo.....ja sj štekate

zdj je pa problem to da men ne pustijo tolk kt tolk k nemu hodt (moji starši) in ne vem več kaj nj nardim ker tko dolg mislem da ne bo šlo več. sva še zmerm skupi s fantom ampak je ful teško.
ne vem več kaj nj doma nardim al kaar koli da bi se to mal spremenil.
če bi mi loh kdo pomagu PROSIM!
sm pa fulu depresijo padla kar si nism nikol mislna da bom ker fanta mam res rada in mi pomen use in tut slučajn si ne predstavlam kako bi brez njega čeprov sva mela že debate o tem pa bi ostala frenda ampak ni isto... kaj nj nardim ????
hvala že v naprej.
Lp Neja