bi pa rad bil z njo ker boma takrat imela tudi obletnico tko da kaj nardit?
pa se za sebe povejte kako mislite prezivet nov let.

Lansko leto sva bila skupaj za novo leto, letos pa ga tudi nameravam preživeti z njim (če se bo seveda vse lepo izšlo z njegovo službo in če ne bo delal). Če ne bi bila skupaj se ne bi mogla imet fajn, ker bi ga skos pogrešala, mislila na to kje je in kaj dela,..
 Lansko leto sva bila skupaj za novo leto, letos pa ga tudi nameravam preživeti z njim (če se bo seveda vse lepo izšlo z njegovo službo in če ne bo delal). Če ne bi bila skupaj se ne bi mogla imet fajn, ker bi ga skos pogrešala, mislila na to kje je in kaj dela,..   Skratka, zdi se mi lepo da tak praznik preživiva skupaj, pa magar če so zraven še kakšni prijatelji, samo da nisva vsak na svojem koncu.
 Skratka, zdi se mi lepo da tak praznik preživiva skupaj, pa magar če so zraven še kakšni prijatelji, samo da nisva vsak na svojem koncu.
Sessa napisal/-a:jaz bi najraje samo z njim v neki leseni hiski na samem pa da je veni vse belo...kot v pravljici...

Sestavljanka napisal/-a:Najbolš mi je kombinacija, s frendi in fantomPrakticiram zadnjih nekaj let in zmaga
 do zdaj je blo zmeraj najbolš...če že ravno obležim v kakem jarku, pol lahko tut on zame poskrbi (šala
 do zdaj je blo zmeraj najbolš...če že ravno obležim v kakem jarku, pol lahko tut on zame poskrbi (šala  )
 )Sessa napisal/-a:jaz bi najraje samo z njim v neki leseni hiski na samem pa da je veni vse belo...
 Lansko leto sva celo neki planirala v tem smislu, pa se potem ni izšlo, ker sem ravno takrat zbolela.
 Lansko leto sva celo neki planirala v tem smislu, pa se potem ni izšlo, ker sem ravno takrat zbolela.