Potopisna predavanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Potopisna predavanja

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Sem mal iskala po netu, če se bo kej zanimivega dogajal zdej v bližnji prihodnosti pa našla samo stare datume (med drugim dva iz tega tedna, grrr). Te stvari zgleda vedno za las zamudim ..
Bi blo pomojem fajn met eno temo, kjer bi bli dogodki/datumi združeni .. Tko da če bi kera zasledila kej o kakem zanimivem predavanju, da bi obvestila o tem še ostale nadebudne, potovanj željne popotnike/ce. :)

So vam drgač taka predavanja zanimiva, mate interes zanje? Je že kera bla na kakšnem? :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz na predavanjih nisem bila še nikoli, bi pa želela kdaj iti.

rada pa berem potopise od Zvoneta in Romane Šeruga. Ful dobro opisujeta, je dokaj lahko branje in mi je nasploh všeč.
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

STA ma vsako sredo ob 19h potopisna predavanja. Teme si pa poglej na njihovi strani http://www.sta-lj.com/
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Jaz full hodim nas potopisna predavanja. Mislim, da kar vsak mesec na kakega. Najboljse mi je, kadar predava Andreja Jernejcic. Vsec mi je zato, ker ne obisce samo turisticnih sredisc, ker pove, cesa se kje izogibat (kje je veliko kriminala, recimo), ker ima s sabo eno goro, ampak res GORO stvari, ker opisuje ljudi in svoje izkusnje z njimi,... Skratka, meni je ona res najboljsa. :zustimm:

Je pa to full odvisno od tega, kaj clovek od takega predavanja pricakuje. Bila sem recimo na predavanju G'daj Australia, za katerega sta se punci sicer potrudili, veliko slikali, veliko povedali. Ker pa jaz od predavanja pricakujem, da bom videla tudi slike obrazov in njih zgodbe, sem ves cas razmisljala samo, da je ta ura mojega zivljenja res vrzena stran. :(

Dozivela sem pa tudi, da je tip "predaval" tako, da je pokazal v eni uri tisoc fotk, vmes povedal kaj v stilu:"To je en pajek", slike pa menjal tako hitro, da bi lahko bila tudi zirafa, ki je ne bi nihce utegnil prepoznati. :roll:

Sto ljudi, sto cudi, i guess.
Odgovori