ANGELgirl napisal/-a:Vsak ima slabe lastnosti.Samo dobro moraš pomisliti. Ali je bil kdaj nesramen do tebe?Te je kdaj pustil čakati?Se ti kdaj ni javil, ko je obljubil da bo?Ali je kdaj grdo govoril o tebi?Ima kakšne navade, ki tebi ne ustrezajo (npr. kajenje, pljuvanje, pitje alkohola, riganje...)
Samo dobro moraš pomisliti in potem se osredotočiti le na to slabo navado!
a-a, lih o tem govorim.... tega pr njemu ni... vse je naredu, tko k je pač reku... da kadi, me ne mot... da pije občasno, me ne mot... sm jz ista... pr njemu me nč ni motil... in se ne morm spomnt ene slabe lastnosti...

Hočem povedat, da sm tok sama sebe prepričala v to, da ga sploh nism prebolevala. Mi ga ni blo treba.
 Hočem povedat, da sm tok sama sebe prepričala v to, da ga sploh nism prebolevala. Mi ga ni blo treba.
 Danes sem se s prijateljico pogovarjala, pa mi je rekla, naj poskusim. Naj mu povem kaj čutim do njega, naj mu pokažem koliko mi pomeni. Ne glede na vse je tudi on meni pred par tedni rekel, da me še vedno ljubi. Ampak jaz seveda takrat vsa ponosna govorila, da sem ga že prebolela...
 Danes sem se s prijateljico pogovarjala, pa mi je rekla, naj poskusim. Naj mu povem kaj čutim do njega, naj mu pokažem koliko mi pomeni. Ne glede na vse je tudi on meni pred par tedni rekel, da me še vedno ljubi. Ampak jaz seveda takrat vsa ponosna govorila, da sem ga že prebolela...   In ko sem mu rekla, da laže sam sebi mi je odgovorila, da zdaj več ne. Naj mu priznam svoja čustva?? Ali se še naj naprej pretvarjam, da mi je vseeno... Ne glede na vse, sem mu pred nekaj časa jasno povedala, da me naj preboli, da ga ne ljubim več. Seveda v tem ni niti malo resnice. Ampak zdaj, ko mu bom govorila pravo, mi bo sploh še verjel?? Kaj predlagate?
 In ko sem mu rekla, da laže sam sebi mi je odgovorila, da zdaj več ne. Naj mu priznam svoja čustva?? Ali se še naj naprej pretvarjam, da mi je vseeno... Ne glede na vse, sem mu pred nekaj časa jasno povedala, da me naj preboli, da ga ne ljubim več. Seveda v tem ni niti malo resnice. Ampak zdaj, ko mu bom govorila pravo, mi bo sploh še verjel?? Kaj predlagate?
 ja sej vem slab izgovor, ampak potem so se slabe lastnosti začele kar kupičiti.... zdej jih je pa že tok, da ga ne bi niti povohala. Tudi prijateljice so mi veliko pomagala, skoz ko sm ze spet mal na njega pomislila so rekle naj kar pozabim - in me postavile na realna tla!!!! ker sanjati je zelo nevarno.
 ja sej vem slab izgovor, ampak potem so se slabe lastnosti začele kar kupičiti.... zdej jih je pa že tok, da ga ne bi niti povohala. Tudi prijateljice so mi veliko pomagala, skoz ko sm ze spet mal na njega pomislila so rekle naj kar pozabim - in me postavile na realna tla!!!! ker sanjati je zelo nevarno.