No, vsaj Dodo naj ve kako mu je ime
Krempeljčke striži samo v skrajnih primerih, ker imajo živčke not in če mu preveč urežeš je lahko kaj narobe z njim. Jaz sem M1 enkrat samo 2 postrigla, ker je imela tako dolga, da ni mogla več po tunelu. Če bodo predolgi ga raje pelji k veterinarju, pa naj on opravi.
Pri barih pazi, da ne bodo vsebovali medu, če pa že pa naj ne na osnovi medu. Ker se jim to lahko pol v ličkih skup zlepi. Ravno zato sem
morala včeraj polizati dol čokolado, ker je ne smejo jesti, plus vsega kot sem že napisala-zaradi ličk

In ne, to ni izgovor...haha
Sestra se ukvarja z Mišo ja. Valda! Mama jo pa samo ljubčka, pa pusti da pleza po njej. Sicer pa je sestra tista ki je hotela imeti hrčka, da smo nabavili Mišo1. Samo se je potem preselila k meni, ker je preveč ropotala pri sestri

In na njo sve bile čist paf-cele dneve ko sva bile doma je bila ven iz kletke. Cele dneve!
Ja, Karlija bom dala iz kletke, samo je tako hiter (pa skače kot žaba

), da to ne bo dolgo ker se bom spet bojala da mi pobegne in kako je on bojazljiv...ga ne bi dobila ven če bi ga klicala. Ojej! Ravno zato roborovski hrčki niso priporočljivi za otroke. Prav tako ne ruski.
Dodićku spi?

Is sex dirty? Only if it’s done right.