Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

hehe ja sej, sama si ne upam še vozit avta, je bla tud ob dogodivščini s količkom mami zraven. pa je čist paniko zagnala in je pol šla ona vozit :( sam je rekla pol da ji je blo žal, ker se tako ne bom nič naučila če bo vsakič rekla da gre ona vozit ko mi kaj ne bo šlo. no saj potem mi je dovolila vozit, ko smo bli že blizu doma in me je celo pohvalila da sem lepo peljala :)
sicer se pa zavedam, da se je tapravo učenje zame šele začelo.
to infinity and beyond!
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady Chatterley »

men je bil izpit za avto zakon delat. delala sem ga v mariboru. v bistvu je blo tak, da je bil moj inštruktor zakon. tak zakon, da sva enkrat tud zasrala. nardila sem v prvo
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

Lady Chatterley napisal/-a:men je bil izpit za avto zakon delat. delala sem ga v mariboru. v bistvu je blo tak, da je bil moj inštruktor zakon. tak zakon, da sva enkrat tud zasrala. nardila sem v prvo

hehe, a pol si tud s kom iz komisije zasrala? :D hec hec :)

drugač pa, NIA, men je to razlagu en kolega k je inštruktorja menu, pa so mu pol povedal u vodstvu, da ma zastonj- sam tolk da se navad na avto, pač par ur in da je to po zakonu tko... kje pa piše pa kr sama ugotov, sj maš še cajt do pondelka :evil: :D
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

iz skode na polota jit ti ne bo tak problem... bos vidla, leps se vozi...

jz sm izpit nardila v prvo v 35 urah v LJ... sm pa zamenjala 2 instruktorja in 4 avte :) corso, starga polota, audi a4, in nov polo... ja zanimivo :D
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objava Napisal/-a LoLLypoop=)) »

...ko se spomn na mojo sošolko,ki je 5x padla glavno vožnjo... :D bla je zaljubljena v inštruktorja in ko si jo po vožnji vprašal kam je vozila,ni vedla nič... :rofl:
...žalostno,ampak se je tut sama sebi že smejala,tok da mi je upravičeno :D ...kr večkrat ko padeš glavno vožnjo pol maš več ocenjevalcev (komisija) v avtu...en :D stavk : "tolkrat si že padla, da boš mela kmal še prtljažnik poln komisije" :rofl:
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

°tanchyka° napisal/-a:... pa avtocesto sm zajebala ker nism šla tovornjaka prehtevat.. mislm wtf? če mi mudel reče prvi izvoz se izključi iz avtoceste, blo je 5oom, ostanem na desnem pasu, ne pa da ga grem prehitevat pa pol spet nazaj na desni pas.. a je tko? to mi je vedno govorila inštruktorca k bo 5oom al pa 1ooom ostanm na desnem pasu in ne prehitevam več.. ja super..

:eek: :eek: to je bila napaka?? halooo no, pa ne morš tovornjaka it prehitevat, potem pa takoj iz prehitevalnega pasu na voznega in potem na izvoz 500m pred izvozom, mislim še na živce mi gre tak folk, ki tik pred izvozom prehiteva, potem pa gre praktično "v škarje" na izvoz .....

da je to bila napaka, ne to mi pa res ne gre v glavo ...

°tanchyka°, držim pesti, da boš imela prihodnjič več sreče :)

punchka, čestitke in tebi in vsem ostalim, ki vam je že in še bo uspelo postati voznice, pa želim varno vožnjo in mirne živce, ter lahko nogo na stopalki za plin :)
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

°tanchyka° a si to delala u LJ? kr tuki je v komisiji en Jaklič, k čist nobenga ne spusti naprej... do zdj je usak padu k je pr njemu meu glavno... tak str, s precej velkim bauhom, pa mislm da ma očala pa brke...

drugač pa čestitam usem k ste naredl, ostali ga pa še boste :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

WAAAAAAAAAAAAAA :cry: spet nisem naredilaaaaaaaaaaa :( Čist na konc sm šla na eno tamejhno parkirišče, kjer je biu en avto parkiran čist na sredini... mučla sm se s parkiranjem med dvemi avti in probala bit čim dlje od tistga na sredini...ni šlo. Pol je reku naj kr ven zapeljem pa ni šlo...enostavno nisem mogla zapelat ven zarad tistga na sredini...nazaj pa naprej pa ...nič... V enem trenutku mi je inštruktor na bremzo stau... sej sm itak v tistem trenutku k je stau na bremzo reklo...nemorem. Fak ne...kaj naj zdej. Inštruktor je reku kaj moram naredt, da sm šla lahk ven. JUPI... :?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Angel nč se ne sekirat :wink:
Veselo zopet za volan pa bo šlo...

Ja drugače bi pa unio jst tudi neki nardila pa nemorš jit levo no :roll:

Ena znanka je šla na avtocesti po desni prehitevat :eek: :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

vvv)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz sm naredila izpit pred enim mesecem. V Trbovljah, z 32.uro! En teden prej sm bila totalno nora, še eno uro pred izpitom sem misnla da bom kr kozlala, ko se je pa ocenjevalev usedel v avto me je pa vse minilo in sem naredila skoraj brez napak. :D
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Jst sm zacela s tecajem CPP, opravit morm se prvo pomoč :idea: Ste dobl kaksne informacije,kje izvajajo prvo pomoc,ker v nasme zdravstvenem domu se nihče ne oglasi na telefon,pa baje je drazje kot drugod :roll: V soli so nam organizirali,ampak me ni blo,da bi se lahko prijavla :evil:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

~NIA~ napisal/-a:js dam use da nardim! +to da je v pondelk napovedan sneg in dež = sm prov vesela, lepo počas, u izi... wiw! upam da bo res slabo vreme da bo 45 min šlo čimprej mim!

em...em...ne vozi počasi :) Jst sm 45 vozila po snegu, po kakih ful ozkih cestah al pa klancih še manj...pa nisem naredila... Citiram ga: "kaj vam pa je?! zakaj ste pa tok počasi voziliii?!!" prou dru se je name. :evil:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Pink Panterka napisal/-a:Jst sm zacela s tecajem CPP, opravit morm se prvo pomoč :idea: Ste dobl kaksne informacije,kje izvajajo prvo pomoc,ker v nasme zdravstvenem domu se nihče ne oglasi na telefon,pa baje je drazje kot drugod :roll: V soli so nam organizirali,ampak me ni blo,da bi se lahko prijavla :evil:

Pr ns u novm mest se prvo pomoč dela na sedežu Rdečga križa. Poglej pr va, če je po kaki logiki podobno :)
Zaklenjeno