Ali me vara?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

severa napisal/-a:Rebel, ja valda se oprosi, vsi grešimo tako ali drugače :nixweiss: pa kaj nej, važno je, da se spremenimo in delamo kot je treba...
Bila si pač mlada, pa nisi vedela kako bi bilo najlažje in da ne rabiš govorit neke razloge, kao sej si vredu, najdel boš boljšo pa tak...

Mimi, ja to si ji pa dobro odbrusila :biggthumpup: ... pa sej ne moreš verjet no, da bi nekateri kr nekaj pikali, pa to tako na lep način kao btw, navszadnje, pa naredijo norca sami iz sebe :juggle:

točno tako :!: :D sam smeješ se lahko še :D
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

men to ni varanje.. pač se je zajebavov.. kokrat se js tko pogovarjam s sošolci, pa tut rekla sm da če neb mela tipa bi mogoče še kj mela, pa je bla fora k sm jo napisala na forum.. to tut povedla tipu tko da ni komplicirav ..zajebavanje pač
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Mimi_M napisal/-a:
rinca napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:To misliš sedaj, dvomim, da bi v taki situaciji bila sposobna takega treznega razmišljanja.. :?
za skatebaby je bilo tole..

se strinjam, glede na to, da si v eni prjšnji temi razlagala kako si varala bivše tipe?

jaz??

Če mi že tako slediš, bi lahko vedela, da bivši tip pri meni je bil samo eden..

OT
Hm...a samo jz vidim, da je bla napaka tlele in je od rince letel na skatebaby in ne na Mimi, ki se je pol tko zbunila? :gruebel:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Uh, pa res..
Sam če je to res, je narobe napisala (napačen zaimek uporabila :D :D )
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

skatebaby napisal/-a:men to ni varanje.. pač se je zajebavov.. kokrat se js tko pogovarjam s sošolci, pa tut rekla sm da če neb mela tipa bi mogoče še kj mela, pa je bla fora k sm jo napisala na forum.. to tut povedla tipu tko da ni komplicirav ..zajebavanje pač

me zanima kako bi ti odreagirala da bi tvoj tip to naredu.... :roll:
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..in the sky..

Neprebrana objava Napisal/-a curlly »

Mene tud!!!
..jer samo dobrim curama,
uvek se ružno dešava..
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

tkole, ker sm pač odprla temo je tud nekak prov da poročam..minilo je pol leta odkar je prišlo do vse te zmešnjave v mojem življenju..teh 6 mesecev je bilo lepih,brez prepirov glede te teme,jst sm se potrudla, da bi čim manj mislila na to on pa tudi.. vendar se je pred parimi dnevi spet vse prebudilo v meni, spet je vse tako živo in boli za znoret.še posebaj ker imam druge težave poleg tega.. in sem se ponovno odločila da moram končat to zvezo..in sem jo..spet je prisotna neobvladljiva bolečina in žalost, ker ga imam res zares rada. biu mi je vse na svetu, skoraj dobesedno..

vendar še vedno obstaja želja, da bi ostala z njim..žal mu je za vse, še zmeraj trdi da me ima rad in da hoče biti z mano..

razdvojena sem, ampak kaj naj ko tako zelo zelo zelo boli??? :( :cry:
uvek se ružno dešava..
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Zakaj obujat neki kar je že minilo?! Očitno je tipu res žal kar je storil in glede na to, da se dejanje ni več ponovilo, je čas da zakoplješ stare zamere in živiš dalje. Imaš namreč dve možnosti: prva je ta, da dokončno oprostiš tipu to kar je naredu in nadaljujeta zvezo. Druga je ta, da se sprijazniš s tem, da mu tega ne moreš oprostit in končaš zvezo za vedno.

Da se ti je pred dnevi zopet vse prebudilo, je samo dokaz, da mu tega nisi nikoli oprostila ampak si sama sebe prisilila, da ostaneš še vedno z njim, ker ga maš rada. Bolečo stvar pa si stlačila v ozadje in si domišljala, da si mu oprostila.

Jst osebno mislim, da pretiravaš. Tip dejansko ni storil nič, zaradi česar bi bilo potrebno zganjati tolikšen 'bum'. Očitno je šlo za zajebancijo z njegove strani, ker če ne bi blo tako, ne vem zakaj bi še vedno vztrajal s tabo v zvezi. Opravičil se ti je in zgleda da resno vzel še eno šanso ki si mu jo dala.

Tvoje odločitve so vsekakor neodrasle, saj tip ni predmet katerega lahko ob svojih izpadih zavržeš, pol ga pa čez neki časa spet nakaj vzameš. Enkrat se za vselej odloči kaj bo z vama. Če ga boš pustila potem stoj za svojimi dejanji in od tega ne odstopaj. Če pa želiš z njem ostati, potem pa za vselej pozabi kar je blo v preteklosti in se osredotoči na trenutna dogajanja v vaši zvezi.

Dobro razmisli ali je njegovo dejanje res tako strašno, da mu ga tolikšnem času še zmeri nisi oprostila?! Jst mislim da ni!!!
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

Gre za to, da je priznau da je hotu vidt, če še kej čuti do nje..amapk zakaj?? zakaj po več kot enem letu z mano, zakaj je moral it to preverjat?ker fora je v tem da ona nikol ni hotla bit z njim, torej kaj ma on pol za prevrjat, razn ce je ceu let k je biu z mano na njo mislu..in res je da v teh pol leta ni bilo težav..ampak kako pa naj vem da cez 1 let ne bo spet kej tazga al pa kej hujšega naredu? pa zakaj je lagau da ni nikol nč čutu, zdej mi je pa priznau da je prva dva mesca najine zveze biu še zatreskan v njo ampak men je pa po 3 tednih odkar sva začela reku da me ljubi..halo?? a je nekdo loh zaljubljen v eno osebo v drugo pa zatreskan??
pa še za nameček k sm ga vprašala katera je lepša od naju, je reku da je ona lepša in da ma boljšo postavo (za postavo ga sploh nism vprašala...) ampak da sm za NJEGA jst lepša..?????????????????????????

a mi pomagate to razložit? :cry:
uvek se ružno dešava..
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

No iz tega sledeč je tip nesramen! Jst sm mislila, da je v igri samo tisti msn klepet.

Če bi te mel rad bi pazil na besede, ker se je sigurno zavedal, da te bo prizadelo če ti reče, da je ona lepša. Zgleda da rad provocira in te zna udarit v točko, ki najbolj boli.

Če bi men tip kej tazga reku, bi mu dala eno krepko 'brco v rit' in mu rekla, naj si pač hodi s tisto, ki bo njemu osebno najlepša :? Ne gre se za to kera je dejansko res lepša ampak se gre za princip in izrečene besede, katerih bi se moral malo vzdržat, če te že ljubi kot pravi!?
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

sej.. :((((((((((( 5 min nism mogla dihat k je to reku :cry:
uvek se ružno dešava..
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

nekdo, ki te ima rad kaj takega nebi nikoli rekel!!!!

lahko bi rekel drugače - pa čeprav nebi tako mislil - res višek nesramnosti!!!!! :evil: še ti njemu reči: "vau, ta tvoj prijatelj "xy" je pa tako dober, ko bi le lahko bila z njim!!!
x*Leyla*x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x*Leyla*x »

Živjo.

Tudi sama imam podoben problem kot ga je na začetku opisala curlly. S fantom bova skupaj že štiri leta, full se imava rada (js njega ja, on pa tudi pravi tako). Problem je v tem, da za mojim hrbtom dela stvari, zaradi katerih sem zadnje čase neprestano slabe volje. Na msnju ima kar precej stikov ženskega spola, vse lepo in prav. Tudi js imam par fantov. No in stemi puncami ima redno vroče pogovore (npr. kako je potreben, kaj bi jim delal...). Pošilja jim tudi svoje slike, menda in pa tudi preko kamere gre kdaj do konca. Največji problem je v tem, da to počne s puncami, ki jih poznam. Če jih vsaj poznala nebi, bi se mi zdelo bolje, sam vseeno pa tega ne bi sprejela. Zanima me samo kaj menite da naj storim? Full mi je težko to njemu omenit, ker sem tud sama grešila, s tem ko sem šla brat njegove loge. Sam vseeno, sm ugotovila, kakšen je za mojim hrbtom. Do mene pa ves prijazen pa kot da nič ne bi bilo.

Mu naj povem? Če mu povem, pa rečem, da bi zaradi tega konačala(kar sm že pogsto razmišljana), bi še storil kakšno neumnost. Pomagajte!!!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

x*Leyla*x napisal/-a:Tudi sama imam podoben problem kot ga je na začetku opisala curlly. S fantom bova skupaj že štiri leta, full se imava rada (js njega ja, on pa tudi pravi tako). Problem je v tem, da za mojim hrbtom dela stvari, zaradi katerih sem zadnje čase neprestano slabe volje. Na msnju ima kar precej stikov ženskega spola, vse lepo in prav. Tudi js imam par fantov. No in stemi puncami ima redno vroče pogovore (npr. kako je potreben, kaj bi jim delal...). Pošilja jim tudi svoje slike, menda in pa tudi preko kamere gre kdaj do konca. Največji problem je v tem, da to počne s puncami, ki jih poznam. Če jih vsaj poznala nebi, bi se mi zdelo bolje, sam vseeno pa tega ne bi sprejela. Zanima me samo kaj menite da naj storim? Full mi je težko to njemu omenit, ker sem tud sama grešila, s tem ko sem šla brat njegove loge. Sam vseeno, sm ugotovila, kakšen je za mojim hrbtom. Do mene pa ves prijazen pa kot da nič ne bi bilo.

Mu naj povem? Če mu povem, pa rečem, da bi zaradi tega konačala(kar sm že pogsto razmišljana), bi še storil kakšno neumnost. Pomagajte!!!
:eek: Mene pa v takem primeru prav nič ne bi vest grizla in bi lepo(ok, mal manj lepo, ubistvu verjetno zelo besno in kričeče) rekla "ej stari, wtf je pa tole?!" in (probala :oops:) odkorakat stran... Al pa kar it stran, mu bo že mogl hitro kapnit v čem je bil probelm..če ne, je pa še večji bebec.
Odgovori