Dnevnik
Jaz sem ga pisala. In to kar precej časa. Od 13. do 23. leta. Imam 18 dnevnikov. Zadnji dve leti pa nekako nimam časa pa tudi potrebe ne čutim. Včasih mi je full odleglo, če sem se izpovedala v dnevnik, zdaj pa ne čutim več tolikšnega pritiska, tako da...Tu pa tam še, drugače pa mi je zdaj full zanimivo, ko berem za nazaj. Jao...

Za dežjem pride blato...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
tud jst pisem dnevnik. zacela sem v 8. razredu. prej so bli eni poskusi, ampak skos samo nvem ... eno stran, k sem jo pa pol iztrgala, ker mi ni blo vsec kaj (pisava al pa stil al pa tema ...). pol v 8. razredu sem pa dubla tipa prvic tko resno za vec kot 3 dni, pa sem skos mogla vse popisat :p pol sem se pa navadla. zdj se vedno pisem, ampak mam tud po kksn mesec al pa vsaj 14 dni obdobje k NI CASA. naprimer zdle. matura pto. 

Dnevnik sem začela pisat nekje v četrtem razredu (več kot 10 let nazaj) v en rdeč zvezek z trdimi rdečimi platnicami in so ga like vsi prebral, ker ga pač nism znala dobr skrit. Se spovnem, da sm se takrat sekirala glede enga tipa pa ocen pa kdaj bom menstro dobla pa lol.
Pol v 5. razredu OŠ sem si kupla en ta prav dnevik s klučavnco pa to - tistga, ki ma 300 strani pa ponavad majo ful lepe naslovnce. No, do konca OŠ sem napolnila 5 takih dnevnikov pa vsi so ful luštni, sam škoda k je vsebina tolk bedna, lol. Polno osnovnošolske drame, en tip ki me oh in ah noče, jst ga pa nesmrtno ljubim, ljubosumje in bedne frendice, ocene ipd.
Sm šla enkrat mal za nazaj brat pa mi je blo kr bad, sploh nism mogla verjet, da sm to jst pisala.
Aja, navdih za vse skupi je bla pa itak Anna Frank.
No v glavnem, ta papirnat dnevnik sem dokončno nehala pisat v 1. letniku gimnazije, ker pač nisem mela energije za žvet, kaj šele za dnevnik. Pol nekje v 3. letniku sem mela en luškan dnevnik na www.diaryland.com, sčasoma sem šaltala na www.xanga.com, zdaj mam pa že dobre 2 leti kao dnevnik na www.livejournal.com. Ta zadn v bistvu ni glih dnevnik, ampak blog pa tut ne. Pač pišem ko se kj 'pomembnega' zgodi.
In to je to. Ampak še kr se odločam, če naj svoje stare dnevnike zažgem al ne??
Pol v 5. razredu OŠ sem si kupla en ta prav dnevik s klučavnco pa to - tistga, ki ma 300 strani pa ponavad majo ful lepe naslovnce. No, do konca OŠ sem napolnila 5 takih dnevnikov pa vsi so ful luštni, sam škoda k je vsebina tolk bedna, lol. Polno osnovnošolske drame, en tip ki me oh in ah noče, jst ga pa nesmrtno ljubim, ljubosumje in bedne frendice, ocene ipd.

Aja, navdih za vse skupi je bla pa itak Anna Frank.

No v glavnem, ta papirnat dnevnik sem dokončno nehala pisat v 1. letniku gimnazije, ker pač nisem mela energije za žvet, kaj šele za dnevnik. Pol nekje v 3. letniku sem mela en luškan dnevnik na www.diaryland.com, sčasoma sem šaltala na www.xanga.com, zdaj mam pa že dobre 2 leti kao dnevnik na www.livejournal.com. Ta zadn v bistvu ni glih dnevnik, ampak blog pa tut ne. Pač pišem ko se kj 'pomembnega' zgodi.
In to je to. Ampak še kr se odločam, če naj svoje stare dnevnike zažgem al ne??

now I have you sleeping next to me ... and this is home