Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
nikita20 napisal/-a:Iris je sošolka od moje prijateljice..Je rekla da niso bili problem odnosi, da sta se s Špelo odlično razumeli, da pa se poslovno niso ujeli in da njej ni do poskakovanja na veselicah kjer vsi bulijo v njene joške..
dost čudno.... sej je vedla v kaj se podaja in kaj je pravzaprav smisel AH... sej je tud sama obiskovala njihove veselice... to se mi zdi še bolj za lase privlečeno kot vse ostalo...
My dreams are my reality...
*pupika* napisal/-a:nikita20 napisal/-a:Iris je sošolka od moje prijateljice..Je rekla da niso bili problem odnosi, da sta se s Špelo odlično razumeli, da pa se poslovno niso ujeli in da njej ni do poskakovanja na veselicah kjer vsi bulijo v njene joške..
dost čudno.... sej je vedla v kaj se podaja in kaj je pravzaprav smisel AH... sej je tud sama obiskovala njihove veselice... to se mi zdi še bolj za lase privlečeno kot vse ostalo...
ja sj se je še prov hvalila da je hodila na njihove veselice
tle neki ni logič...
i love love
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
sanaya napisal/-a:*pupika* napisal/-a:nikita20 napisal/-a:Iris je sošolka od moje prijateljice..Je rekla da niso bili problem odnosi, da sta se s Špelo odlično razumeli, da pa se poslovno niso ujeli in da njej ni do poskakovanja na veselicah kjer vsi bulijo v njene joške..
ja sj se je še prov hvalila da je hodila na njihove veselice
tle neki ni logič...
mhm.... neki ne štima... sej rečem

My dreams are my reality...
bucka81 napisal/-a:nikita20 napisal/-a:Iris je sošolka od moje prijateljice..Je rekla da niso bili problem odnosi, da sta se s Špelo odlično razumeli, da pa se poslovno niso ujeli in da njej ni do poskakovanja na veselicah kjer vsi bulijo v njene joške...
oja, Pavec pa je moj bivši in mi je rekel, da je hoto v poslo z njim ona pa ni bila za to, in je šla stran![]()
![]()
Bi se še lahko kake govorice širile?
buče, res buče.vse so ene sošolke pa vse majo novice iz prve roke a nikol od tega pol nč ni res.......jst rajš ne povem da jo poznam če bi jo, ker me je sram sploh kšnga iz slovenske estrade poznat....dost mam jonasa tle zraven pa me glava boli vsakič k gre mim k je k ena prikazen

a dobr no...sam useen pa je pomoje razlog en šest, k ga še nismo ugotovile......
No zdej vam bom pa še jst neki povedala...Ta Špela je ena velika zahrbtna opravljivka....cca mesec in pol nazaj, je bla moja mami v fizerskem salonu v katerega hodi tudi Špela (sponzor)....in je bla ravno takrat tudi Špela tam....in je ful pluvala čez Špelco, da kok je smotana, da upajo, da bo sama odstopila, ker drugače bi jo morali izplačati, ker ima pogodbo do avgusta...in na dolgo in široko se je hvalila, da zdaj dobi sponzorski avto in da bo tako svojega prodala,...pa da je kupila v novi gradnji stanovanje...sebe je tako hvalila uno Špelco pa je ornk popluvala....Ma nosi se kot pav...in če mene kdo vpraša je bilo tole z Ines samo marketinška poteza .... 

Misli pozitivno....
Dančy napisal/-a:No zdej vam bom pa še jst neki povedala...Ta Špela je ena velika zahrbtna opravljivka....cca mesec in pol nazaj, je bla moja mami v fizerskem salonu v katerega hodi tudi Špela (sponzor)....in je bla ravno takrat tudi Špela tam....in je ful pluvala čez Špelco, da kok je smotana, da upajo, da bo sama odstopila, ker drugače bi jo morali izplačati, ker ima pogodbo do avgusta...in na dolgo in široko se je hvalila, da zdaj dobi sponzorski avto in da bo tako svojega prodala,...pa da je kupila v novi gradnji stanovanje...sebe je tako hvalila uno Špelco pa je ornk popluvala....Ma nosi se kot pav...in če mene kdo vpraša je bilo tole z Ines samo marketinška poteza ....
dj že nehejte no
i love love