aderyn napisal/-a:kaj pa če dobiš npr. biblijo, a tam dobiš kakšen odlomek? Pa npr. Odiseja, Iliada, itd. ...jaz ne razumem kako naj vem za vsako delo iz katerega dela knjige je odlomek. Saj se ne bom v vsako delo tako podrobno spuščala.
Pomoje da dajo tiste odlomke iz Branj... Oz. za vsako delo morš najbrž poznat glavne osebe, pa obnovo, pol pa pač zmutit neki.
A mogoče še katera ne ve datumov za ustne? Al je sam naša gimnazija taka da bojo dal sam 3 dni pred ustnimi razpored vn? (ker je to kao po pravilniku, sj ne da vse ostale šole tle že vejo )
Glede matematke - a mormo vse te razlage tok natančno znat kokr so u tisti knjigi z odgovori? k tist je use skup men dost nerazumljivo
You have enemies? Good, that means you accually stood up for something in your life.
nam so sicer rekl da nej bi znal te definicije pa tu (npr. elipsa je množica točk v ravnini s stalno vsoto razdalj bla bla). js se ne mislm vsega učit. po domače poveš pa je
^Tajca^ napisal/-a:A mogoče še katera ne ve datumov za ustne? Al je sam naša gimnazija taka da bojo dal sam 3 dni pred ustnimi razpored vn? (ker je to kao po pravilniku, sj ne da vse ostale šole tle že vejo ) Glede matematke - a mormo vse te razlage tok natančno znat kokr so u tisti knjigi z odgovori? k tist je use skup men dost nerazumljivo
katero knjigo imaš to? jaz bi rabila nekaj kjer bi blo vse zbrano
la_estrella napisal/-a:kako vam je šla fizika? men se je zdela v primerjavi s prejšnimi leti kr lahka...še posebi prva pola k sm se jo najbl bala....sam to še ne pomen d nism delala bedastih napak upam pa da bom zbrala za 4
tut men se teška ni zdela, ampak so vseen bla kaka triki vprašanja pa se hit kj zmotiš, tko tut js upam da bom za kako 4 zbrala
aderyn napisal/-a:kaj pa če dobiš npr. biblijo, a tam dobiš kakšen odlomek? Pa npr. Odiseja, Iliada, itd. ...jaz ne razumem kako naj vem za vsako delo iz katerega dela knjige je odlomek. Saj se ne bom v vsako delo tako podrobno spuščala.
Pomoje da dajo tiste odlomke iz Branj... Oz. za vsako delo morš najbrž poznat glavne osebe, pa obnovo, pol pa pač zmutit neki.
Ja, saj so iz Branj. Sam je treba vseen vedt kje v knjigi približno je to, kaj se zgodilo pred in kaj po tem.
Js vem da sm dobila Za zaprtimi vrati in je blo edino novejše delo, ki ga poznala, ker mi ni ratal čez vse pridt, razn tega obvladala, ker mela kolegica referat. Zakon čeprov sem o Sarteju lih 2 stavka povedala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Aja, koliko časa pa moramo govorit? Vem, da imamo menda 15min za pripravo, ne vem pa koliko časa za dejansko odgovarjanje. Upam, da ne kakšnih 15min, ker bo malo težko tako dolgo nakladat