Odnos moških do spolnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Ne vem, če sem jaz drugače napisala toliko kot si ti drugače prebrala. :P Dve sta že taki, ki odgovarjata na to oviranje, pa dejansko jaz nikjer nisem napisala oviranje. :D Edino, če s tem mislita na to, da sem omenila, da meni ni najbolj romantično predalčkanje in določanje odnosa, omejevanje partnerjevih možnosti kar se tiče drugih oseb, domnevanje da je partner zmožen točno ene vrste ljubezni in do točno ene osebe in podobno.
mahaja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mahaja »

In ta odprta zveza deluje potem nekako tako. Se sprehajata s fantom ob Ljubljanici, vsa zaljubljena in potem pride fant s katerim se zabavaš do tebe, da vaju pozdravi. Predstavi se fantu, da je tisti, s katerim si spala prejšnji cel teden. In mu pove da si res dobra v postejli, mimogrede pa še omeni, da te je tudi njegov kolega pohvalil, da si odlična. In se še fantu zahvali, ker te deli z ostalimi. Takrat te pa fant pol ponosa in spoštovanja do tebe stisne in reče "ja, to je pa moja punca"
Mogoče malo preveč sarkastično napisano, ampak a je to nekako tako?
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Logitech »

Led Zeppelin napisal/-a:^^jao :D

Prodajalec: si že vozil Ferrarija
Logitech: ne
Prodajalec: Pa bi šel na brezplačno testno vožnjo?
Logitech: adijo

:roll: Krasna primerjava. To bolj vleče na:
Prodajalec: "Ponujam ti avto."
Logitech: "Kakšen pa?"
Prodajalec: "Rabljen Renault, potreben popravila."
Logitech: "Adijo."

celjanar napisal/-a:O ti fail. EPIC FAIL

Anede, ker se nisem takoj po*ukal s prvo, ki je ponujala noge narazen.

mahaja napisal/-a:In ta odprta zveza deluje potem nekako tako. Se sprehajata s fantom ob Ljubljanici, vsa zaljubljena in potem pride fant s katerim se zabavaš do tebe, da vaju pozdravi. Predstavi se fantu, da je tisti, s katerim si spala prejšnji cel teden. In mu pove da si res dobra v postejli, mimogrede pa še omeni, da te je tudi njegov kolega pohvalil, da si odlična. In se še fantu zahvali, ker te deli z ostalimi. Takrat te pa fant pol ponosa in spoštovanja do tebe stisne in reče "ja, to je pa moja punca"
Mogoče malo preveč sarkastično napisano, ampak a je to nekako tako?

:lol: Ravno zaradi tega mi je ta forum tako zabaven.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

...
Zadnjič spremenil White_Widow, dne 01. Apr. 2012 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

nočem nobenga žalt, ampak a ste eni dejansko tok retardirani al kaj?
me je prou spomnilo na temo o Lunetki, kjer so ene mislile, oz. si predstavljale, da ženska pride s hlačami spuščenimi do kolen, do umivalnika kjer zlije vsebino... :roll:

čeprav je napisano kao sarkastično, je to veliko pretiravanje. nevem, od kje vam te ideje, izkušnje s takimi kreteni?

*Lani* mislila sem predvsem tole
Mi tudi ne bi bilo preveč romantično ali všeč, če bi imela partnerja, ki bi si me hotel prilastiti, ki mi ne bi hotel ponuditi čim več možnosti in svobode, ki mi ne bi želel največ veselja, tudi če ga ne bi vsega našla pri njemu

tole naj bi bilo v vsaki zvezi, to ne definira odprte zveze. No, pa zdaj smo razčistili :)
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Norika33 »

Jaz nebi posploševala ... odvisno od posameznika. Saj punce so iste ;)
Ne kupujem v DM-u, ker ignorirajo nekatere slovenske izdelke!
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Kofe »

Emmm jes pa pravim naj se vara, če se hoče in folku tko paše. Sj smo še mladi, neumno, da bi se sedaj šli neke resne igrice pa bla bla.

Naj se fuka, pije, zabava, življenje jemlje z veliko žlico.

Sicer pa sem raje samski, kako pritisnem sem ter tja ter se na nobeno ne navežem. Življenje je tako lepše, si lepo svoboden.

Sam seks mi pa tudi ni bogve kaj. Pa je lahko ženska vizualno kar huda, mi je pač kos mesa za malo popestritve.

So v življenju še boljše stvari kot samo ženske. Nerečem pa da ne zapaše sem ter tja...

A mi je smešno, ko poslušam raznorazna jokcanja žensk/tipov kako imajo nekoga rade in jih razočaral ter imajo vsemogoče obrede kot kaki 50 letni penzijonerji.

S takim state of mindom pa si sploh ne predstavljam preživeti večino svojega življenja z eno in isto žensko. Potlej pa nevem ali sem posebnež, imam kamnito srce ampak ženske vidim samo kot entertainment ter podaljšek moje roke.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ zlo zanimiv pogled. ker meni je pa pijančevanje in "fukanje okrog" vse kaj drugega kot "zajemati življenje s polno žlico".

meaning. živeti življenje ni vsakomur sobotno bruhanje in f** v avtu z neznancem. prvič mi je drugi dan slabo do konca, drugič me neznanec sploh ne zna pošteno pofukat. ;)

- ok mam vprašanje za WhiteWidow- kako pa torej zgleda informacija, da ima tvoj tip drugo? pustimo tisto situacijo na mostu, ker je res retard, ampak tako. a ti naslednji dan pove da je spal z drugo? a ti danes pove, da gre zvečer k drugi? res me zanima kako to teče.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ odvisno. včasih si poveva nasledni dan, včasih en ali par dni prej. ampak kot pravim, se to zgodi tko parkrat na leto.
Jaz mu rečem npr. tkole: jutri sem zmenjena z enim dobrim tipom. Greva tja pa tja. To je to. ali pa: kako si se meu učeri? men je blo dobr, sm bla z enim fajn tipom...on pove podobno. No, NEKAJ TAKEGA, približek temu. Včasih greva malo bol v podrobnosti, in se zajebavava glede tega. Če slučajno kje srečava te spolne partnerje, ko sva skupaj, on pozdravi njegovo/jaz svojega, to je pa to. In potem mi npr. reče, to sm zadnič jebu :D in pol jaz pravim, uf je dobra, to bi pa še jaz :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

White_Widow napisal/-a:^^ odvisno. včasih si poveva nasledni dan, včasih en ali par dni prej. ampak kot pravim, se to zgodi tko parkrat na leto.
Jaz mu rečem npr. tkole: jutri sem zmenjena z enim dobrim tipom. Greva tja pa tja. To je to. ali pa: kako si se meu učeri? men je blo dobr, sm bla z enim fajn tipom...on pove podobno. No, NEKAJ TAKEGA, približek temu. Včasih greva malo bol v podrobnosti, in se zajebavava glede tega. Če slučajno kje srečava te spolne partnerje, ko sva skupaj, on pozdravi njegovo/jaz svojega, to je pa to. In potem mi npr. reče, to sm zadnič jebu :D in pol jaz pravim, uf je dobra, to bi pa še jaz :D

gre zmeraj za drugega partnerja/ partnerko ? al je dovoljeno imet stalnega ljupčka/ ljubico (tudi hipotetično, če takega primera še ni bilo).
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

seveda je dovoljeno, če se gre izključno zaradi sexa. kot je napisal kofe, za "kos mesa".
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ svaka čast. meni se to sliši grozno. :D (niti sama ne "verjamem" v te odprte reči).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kaj pa ti je tukaj tako groznega? mislim, zakaj ste "proti" takim zvezam?
jaz sem že od majhnega bila za poligamijo. dokler sem jaz zadovolj(e)na v zvezi, naj moj počne, kar ga je volja. moj ima sicer malo drugačen pogled na to, ampak sva skompenzirala
Odgovori