Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

CatPaw napisal/-a:
Neja. napisal/-a:A kdo od vas naroča pirse na tej strani?
http://www.crazy-factory.com/

Pirsi zeeeeelo poceni, poštnine ni nad 50€ zato priporočam skupno naročanje (drugače je 4,90€) in pride v tednu dni. Res sem zelo zadovoljna, čeprav si kupujem samo pirse z dvema kuglicama za v uho.

Ja, tu majo fuuuuuuuuuuul dobre pirse in nooooooro poceni!!! Sem bila že tik pred tem, da si kaj naročim, samo je poštnina kar draga, če si naroča ena sama oseba in potem se ti splača naročit vsaj nad 20 eur :roll:
JAZ SEM ZA SKUPNO NAROČANJE! Že imam nagledane pirse :P

Poštnina da je draga? Meni se ne zdi, 5 EUR stane. Sej če po Sloveniji pošiljaš je 3 EUR.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Kater je pa najbolši material za uhančke? (:
Tu es dans toutes mes pensées.*
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

To misliš uhančke za ušesa? Jst mam kirurško nerjaveče jeklo- v jeziku in v ušesih. Super je :) Dober je tudi titan, če le nimaš kakšnih alergij.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Japjap to sem mislila. :D hvala... razmišljam, da bi si šla spet preluknjat ušesa mogoče tudi jezik samo za to še ne vem hehe. :)
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Hehe. :) Sej ti tut v piercing studiu vse razložijo. Ponavadi pride palčka iz nerjavečega jekla, lahko se odločiš tudi za kej drugega. Bunkice pa tudi sama zbiraš. :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Js se ful bojim posledic, da nebi blo kaj narobe z jezikom... pa za zobe pravjo kao da ni dobr... :/
sexy bejby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sexy bejby »

Pozdravljeni, zanima me na katerem delu telesa se luknja od piercinga najmanj vidi(ko daš piercing vn)? :morons:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Na jeziku :P

Na nosu se men vidi mal, na ušesih jih mam tud kr dosti pa se niso čist zacelile, kljub temu da ne nosim uhančkov že en lep čas (razen pač dveh ta spodnjih). Tud na ušesni mečici ne. Za drugo ti pa ne znam povedat :) (Aja pa znanke ki so si ga dale pod ustnico ali na obrv majo tud še vse male vidne luknjice)

Ne prebadaj se, če že zdej praktično veš, da ti bo žal.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Meni se najbolj vidi v popku. In tudi tanjsi (0,8, ce se potrudim, tudi 1 mm) piercing se vedno spravim skozi. Je pa grdo za vidit, priznam.
T3jcha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T3jcha »

V jeziku odvisno kako dolgo imaš pirsing, se pa napram ostalim lokacijam najmanj vidi oz je najmanj izpostavljena brazgotinica.
Radovednost je ubila mačko
sexy bejby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sexy bejby »

Prosim čim prej mi povejte kje se luknjica najmanj vidi???
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Zakaj si hošeč dat piercing, če se bojiš, da se bo potem luknjica vidla. Pa vprašaj tistega ko ti bo piercing delal, kje se najmanj vidi luknja ko das piercing ven.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ah, to je spet tisti fantek, ki mu starši ne pustijo se luknjat, on bi pa rad na vsak način to storil, da bo ugajal drugim :wink: Se mi zdi, da ima itak napačen pristop in razlog za ta korak.. pa verjetno tudi starost :) Smo mu že priporočili, naj raje malo počaka, ampak on se ne da :D
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Kaj pa tiste, ki imate piercing v jeziku? kako to vpliva na zobe itd.? :)
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

pri meni je čist ok. edino če mam prevelike bunkice mi spodnja ko govorim pa grizem v zobe tolče. če maš akrilne bunkice se ti ni treba nč bat, ker ko boš preveč ugriznla vanjo, bo bunkica počla in ne tvoj zob. zna se zalomt če maš pa bunkice iz nerjavečega jekla. moraš bit mal bol previden, da si kakšnega zoba ne odkrušiš. jst ga mam zdej v jeziku 8 mesecev, pa sem samo 2x ugriznila v bunkico- 1x v akrilno in 1x v jeklo. manjše bunkice so, manj jih čutiš in manjkrat v njih ugrizneš. je pa res da je tut odvisno kje ti piercer naredi piercing: ali je bolj proti konici jezika, ali bolj nazaj. :)

pri meni je tut da če je zgornja bunkica preveč špičasta/ne okrogla, da mi drsa po nebu v ustih in potem malo boli. :) tako da vsakemu nekej drugega odgovarja. eni majo radi velike bunkice, drugi majhne. eni palčko z dolžino 20mm, eni z 12 mm. vveliko je možnosti.

upam da sem kaj pomagala. :razz:
Odgovori