Ej človek... samo povedala sem ti da delaš off topice! Kar je res. Razen, če se tebi zdi, da ima izjava "Vas bom zatožil v težave s forumom in uporabniki Bejbiki, pa vas bo banala" kakšne veze s to temo???
Pač sprejmi in požri... Ni se ti treba takoj razburjat!
Sarkazem uporabljam le pri ljudeh, za katere sem sigurna, da ga bojo tudi dojeli. Kar se pa neznancev tiče, pa se raje zadržim, ker nikoli ne vem kako si bo kdo izjavo interpretiral in bi po možnosti prišlo do nepotrebnih zamer.
Lavender napisal/-a:Sarkazem uporabljam le pri ljudeh, za katere sem sigurna, da ga bojo tudi dojeli. Kar se pa neznancev tiče, pa se raje zadržim, ker nikoli ne vem kako si bo kdo izjavo interpretiral in bi po možnosti prišlo do nepotrebnih zamer.
Z zbadanjem je treba biti previden.
Jaz priznam da sem včasih pretiraval...kolegu ki je bil debel sem rekel da mu dam jurja če ga lahko pol za joške primem...pa kolega ki je bil zelo majhen sem rekel da se s punco v postelji igrata, da se on skrije pod rjuho in ga potem ona išče(kao predigra)...potem eni kolegici sem rekel ki je res ful velika, da manjvrednostni kompleks poleg nje dobim in sem jo spraševal kakšno je vreme zgoraj? Pa take...ampak folk dosti osebno vzame in sem potem nehal..zdaj samo včasih kaj rečem pa še to sem zelo pozoren na odziv te osebe
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE