Kaychee napisal/-a:Nekateri komentarji so mi pa res smešni..
Npr: razni glavoboli, utrujenost, spolna sla, bla bla bla.... Zdej, ko je v medijih spet en članek o stranskih učinkih KT (ki so btw itak napisane v navodilih, ki jih dobite priložene vsaki škatli!), pa najdete miljon razlogov, da bi tolkle po njih. OK, če vam pač nobene ne pašejo in jih telo ne sprejema, jih pač ne jemlji. Eni majo, drugi so popolnoma brez problemov. Jz nism mela nobenih glavobolov al pa kakršnih koli drugih problemov, razen malenkostne razlike v kg. Pač sprejmeš stranski učinek kot pri vseh drugih stvareh.
Zdej da se bom šla izpostavljat brez KT (prekinitveni odnos mi lih ne predstavlja kontracepcije, kondomov ne uporabljava) mi pa res ni no.
Kaj boste pa nardile vse tiste punce, ki boste kr nehale jemat KT?!
In ja, mati te hčere je mal bitchy, ker sori z obdukcijo bi se lahko dokazal al pa ovrgl krivdo teh KT. In če so res KT povzročiteljice, bi jih takoj umaknil iz trga, skupaj z Yasminelle, ki naj bi imele podobno sestavo.
am, če počekiraš po postih nazaj, se vidi vse kar sem pisala od začetka jemanja KT, da sem imela precej slabe izkušnje.pa s takimi z večjo vsebnostjo hromonov,manjšo vsebnostjo hromonov, skratka groza od groze.In ne ne da se sprejet strankse učinke, ker to da nimam libida, da na sex tud pomislim ne ko jemljem KT je resen problem za mojo zvezo.Ko pa nimam tablet je pa stanje čist čist obratno.
Poleg tega glavoboli, 5 dni menstre in to ornk glavoboli ko nič ne morem, se mi tud ne zdijo kar tako, d abi jih sprejela.zakaj bi me bolelo, če me ne rabi?in vsi ostali znaki, ki nso se s prenehanjem takoj spremenili, ko sm nardila eno pavzo vmes.
kaj bom?Nevem, kondomi, metoda umika, drugega ni.Ne bom pa jemala KT sam zato da bom zaščitena, če se lahko še drugače in da bom trpela v vseh možnih pogledih.
mati pa jst razumem, pač noče.pa naj bo kar če, ampak to ni kar tako.
julija...kdo eži z jemanjem tabletk?že na forumu ko kšna napiše da ni zaščitena al pa kej, se je takoj začelo težit stem.Okusila na svoji koži

pač sej po eni strani je prov, ne bo neželenih nosečnosti, ampak vseeno, če ti tableta da več slabega kot dobrega jst ne vidm razloga da bi jo jemala.
drugače je pa itak verjetno ta novica s smrtjo samo pika na i za večino.zame je.
julia men so tud use razložil pa povedal, pa prebrala sem in tko.ampak če s 4 vrstami tablet ni šlo, se mi zdi neumno neki še vztrajat dalje.
in julija, valda da te mal stisne ko prebereš da je nekdo umrl zarad nečesa ki je jedel isto kar ti.ampak kot sm rekla, zame ni to glavni razlog, ampak samo pika na i.
in danes sem že dva dni brez