Tut jaz sem ta vikend končala z mojim, pa nisva bila skupaj niti dva meseca, sem ga pa mela ful rada, on tut mene, ampak on je mene videl bolj samo kot prijateljico. Tega mu seveda ne zamerim, se je že zgodilo tut z moje strani.

Seveda mi je bilo včeraj ful hudo, sem mu jokala v naročju in me je tolažil, ampak danes ko je nov dan pa vse gledam z realnega vidika in mi je lažje. Pač dobila sem novega dobrega prijatelja, ki mi bo polepšal življenje, čeprav bo nekaj časa še hudo. Ker je super fant in skupaj se imava lepo.
Pa to zdej ne pomeni, da ga nisem mela rada al da nisem zaljubljena, ker sem. Sam sem pa že toliko stara, da se znam spoprijeti s tem.
Je pa tut res, da sva bila malo časa skupaj. Recimo z bivšim sva bila skupaj več kot 4 leta in ko sva šla narazen, nisem jokala, ampak sem čutila olajšanje in veselje ob pričakovanju novih izkušenj, dogodivščin.
V življenju so me izkušnje naučile spoprijemati se s takimi situacijami. Ko grem s tipom narazen, se vedno ful pogovarjam z mojimi prijateljicami, vsako posebej, in to mi ful pomaga.
Srečno vsem ostalim, ki ste tut v tej zoprni situaciji.