Sem pa delala mednarodno maturo, k je ena najboljših odločitev v mojem življenju. Res življenjska matura
Mela sem pa na koncu 33 pik

Jah na mednarodni maturi je fuuuul boljši princip učenja, k se ti ni treba na pamet dudlat neuporabnih alinej, ampak predvsem velik bereš razno razne članke in potem debatiraš o tem v skupini recimo desetih, petnajstih ljudi
Tak zelo ameriški princip učenja s case studyji, pa zelo se naučiš kvalitetno pisat, ne krneki, tko k naprimer te normalne srednješolske seminarske 
sofia83 napisal/-a:Jah vse je v angleščini, razen slovenščine.Pa matura iz slovenščine je na dost višjem nivoju, brez skrbi ...
Mi smo se ogromno ukvarjal z literaturo, interpretiral smo tako prozo, poezijo in dramatiko, pisal obsežne eseje iz tega ... Tako slovenščino bi mogl met v vseh letnikih gimnazije.

legally blonde napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Edino kar nism znala rešit je blo tista na višjem nivoju (2.pola), kjer je blo treba ploščino krožnego odseka k ga odreže tangenta zračunat.
Men je bla pa ta naloga ful usec, sam je bla tetiva, ne tangenta (drgac ne bi blo kej racunat ploscine). Sam slikco si si mogu narisat pa je blo ful bl jasn, je blo pa res velik za racunat.
Drgac je slo pa tut men ful dobr
Aja pa k je ena napisala, da ni blo odvodov.. Bla sta dva (en od tega na visjem, 2. pola)
Tega pa ni bilo ...gemini napisal/-a:Še dobro da ni blo kakšnega konretnega odvoda, ker je to zame še čist sveža snovin je blo zame že cela umetnost, da sem odvajala tisto funkcijo