Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Kofetarica
jst sem tako žalostna, ker me je zapustil fant. Vem, da čas zaceli rane, ampak vseeno mi je tako hudo, ker sem ga imela res rada. Najina zveza je bila super, sploh nisem pričakovala, da bo kaj takega, še menila sva se, da bova šla čez en teden skupaj v hribe, potem pa tole. kar naenkrat. me je hotel dati na pavzo pa sem rekla, da jst tako ne morem - ali sem v resni zvezi ali pa nisem v zvezi. pa me je pustil ...

-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:rekel je, da rabi čas, da premisli, če je res to to. da ima dvome, če bova lahko skupi za daljši čas pa da se mu zdi, da sva si v nekaterih stvareh preveč različna. predvsem kar se čustev tiče ... prej ni blo nobenga problema ... kar tako z jasnega ...
Kaj to govoriš mojo zgodbo ?

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Devilish
- Komunikatorka
- Kraj: In the back of your mind:P
Evo, tud jst sm šla narazn s tipom 2 mesca nazaj..Pa še zdej vsak dan mislim na njega, gledam njegov profil na eni strani, poslušam žalostne pesmi pa se smilim sama seb.In pol, ko je že mal lažje, mi spet napiše kak sms, kjer mi očita stvari za nazaj.Vem, da morm nardit temu konec, sam še nemorem.Pogrešam ga 

- Devilish
- Komunikatorka
- Kraj: In the back of your mind:P
Leto pa pol.Pa prej sva bla neuradno skup ene pol leta..Mja, sej to je problem, prej ko sm bla zasedena so ble vse kolegice samske, zdej so si pa čist vse našle fante!In seveda nočejo več tolk vn hodit, al pa hočejo it s tipi..In pol sm doma pa študiram kam se nej dam,pa še sama sem doma cel teden,jaao.Res sm bedna 

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Hehe ja jaz ga nimam več pod prjatle pa ga vseeno gledam.. ni nič pomagalo, pa tud če bi se zbrisala dol bi ga gledala.. A mislte da oni tud kej takegga počnejo z nami, pa a bi jih kap če bi zvedl da jih dobesedno zalezujemo?
Včasih si želim, da bi živela tam v časih naših staršev, ko si preboleval si preboleval, nisi mel celotnega interneta na voljo, da ga vidiš.. Takrat je bil samo telefon pa še to en na hišo 

-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
*hox* napisal/-a:^^ Če ti telefon omogoča si čimprej naštimi da ti ne bo več dostavljalo njegovih sms-ou, zbriši cifro, naštimi si vesele komade, pejt s kolegicam ven, ne bit preveč sama.Sej bo. Kok časa sta bla pa skupi?
Malo OT: Kko veš, da ma tvoj telefon to funkcijo al to si naštimaš kje drugje ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema