ja, tega "belega" mislimo . ne vem, meni je antipatičen, mogoče malo tudi zaradi njegove vloge, sicer pa mi niti na videz ni bogvekaj. ampak, okusi so različni .
ja, dr. house je super serija, ker ni tipična. posvetijo se enemu večjemu problemu, pa eno manjšo zadevo rešijo. zanimivo mi je kako pridejo stvari do dna, kako povežejo.
Anxious napisal/-a:Pa hecn mi je ker je ta Hugh Laurie igral že v Črnem gadu (Black adder) in tm je biu ful neumen un lik, tle je pa še najbl pameten.
It's called acting. Lol joke Ja u Adderju je bil res najhujši tepko tale Hugh Laurie, sam morm reč da mi je zdej s to brado pa k je starejši in šarmanten res arrr.. medtem ko mi prej ni bil neki baš ljep
Evo en skeč: Rowan Atkinson in Hugh Laurie do Skakespeare :
Anxious napisal/-a:Pa hecn mi je ker je ta Hugh Laurie igral že v Črnem gadu (Black adder) in tm je biu ful neumen un lik, tle je pa še najbl pameten.
It's called acting. Lol joke Ja u Adderju je bil res najhujši tepko tale Hugh Laurie, sam morm reč da mi je zdej s to brado pa k je starejši in šarmanten res arrr.. medtem ko mi prej ni bil neki baš ljep
Ma ja men je tut zdej bol ušeč, tut na videz. Mogoče k temu pripomore to, da je njegov lik bolj inteligenten, ne pa tak tepček
Še ena fotka od Black adderja haha
Drugač se pa strinjam da je tist črnc bolj simpatičen, sam Chase je bolj očem prijazen
se splača pogledati. na POPu maš ponovitve, ne vem keri dan. tak da, če te zanima, lahko vidiš tudi prvo sezono. jeseni naj bi bla 2., vrtijo pa jo že na hrt
jaz na hrt ne gledam, ker vsega ravno ne razumem , pa še pozno je oz. ni vedno ob enaki uri. glede na to, da je serija precej gledana, bi jo lahko dali v kateri drugi termin.
ela85 napisal/-a:se splača pogledati. na POPu maš ponovitve, ne vem keri dan. tak da, če te zanima, lahko vidiš tudi prvo sezono. jeseni naj bi bla 2., vrtijo pa jo že na hrt