ded napisal/-a:V to ne verjamem. Prav zato me rezultat ankete se toliko bolj preseneca!
anketa ne laže

Mimi_M ... jah sej ni biu pijan ko je pršu k men, mislm popiu je en pir pred tem, sam sj to ni ... ej ne vem

kr ena napisal/-a:No jst mam tud en problem. mam res dobrga prjatla k si že približno tri leta zaupava in poveva vse najine probleme. jst sm njemu govorila od svojih fantov in on men od punc. postala sva pa ful dobra frenda tko k sm jst njemu pomagala dobit mojo kolegico(ampak njuna zveza je trajala samo 14 dni) nato pa sva midva postajala vedno boljša prijatelja. nikoli si nisem mislila da bi med nama lahko kaj bilo, zdj pa kr naenkrat nwm več. dve moji prijateljici sta ga klicali in nekajkrat je nekaj malega imel z njima vendar z nobeno ni hotel biti skupaj kot par. jst pa nwm kaj misli. on ve za vse moje težave pomagal mi je v težkih trenutkih in mi vedno stal ob strani. pred kakšnim mesecem je pa prvič nekaj poskušal vendar nisem pustila ker nisem nikoli tega pričakovala in razmišljala o tem da bi bila midva lahko skupaj. nato pa sem vsakič ko sva se videla (sva iz istega kraja in se vidiva skoraj vsak dan vendar sva v različni družbi, samo se tud velikokrat sama dobiva pa debatirava al pa grem zadne čase jst do njega) premišljevala kako bi bilo če bi bla skup. ampak jst nwm a on hoče z mano sam mal bluzit k jst pa tega nočem. najino prijateljstvo bi rada ohranla in vem, da če bi samo mal bluzila bi blo men gadno k bi se preveč navezala in mi neb blo kul če bi bil s kšno drugo. mislm pa da je on tud men všeč in bi nama mogoče šlo ker vedno bl mislm nanga. nwm kaj naj nardim. rada bi vedla kaj on misl pa nočm da bi poj to prijateljstvo ki sva ga zgradila šlo v nič. k je res dobr človek. nwm a naj kr kej rečem sam se bojim reakcije k nočm ga pa izgubit. pa kako bi izvedla kaj on sploh hoče od mene. mislm pa da če sva frenda pa si zaupava da me neb rd sam izkoristu-ker ni tak človek(zdj ga pa že dolg poznam samo mogoče pa le ne dovolj). prosim če ma kdo kakšen predlog oz. podobno izkušnjo če mi kaj predlaga.
Lp
parizanka napisal/-a:Moj bivši pa kao hoče bit prijatelj, čeprav je z drugo ampak mi skoz piše maile: mucka, pa lepotička, pa pošilja poljub....ampak bil bi prijatelj
kdo lahk razume te tipe? mpak itak mam zdaj druge probleme![]()
aja, pa kao, da bi bla prijatelja in mogoče bi potem lahko obnovila vezo...ma, celo sranje, jaz pa s srcem pri drugem, ki pa tud ne ve kaj bi pa mi spet pošilja smse pa maile z isto vsebino ampak se ne more odločit a bi bil s sedanjo al z mano, njo ima rad, vame je pa zaljubljen. Halooo?