Kaj si kupite "za dušo"?
Zelo rada zavijem v drogerijo in si kako novotarijo kupim (npr. nazadnje Lorealovo maskaro Volume Shocking) al pa nevem..zadnjič mi je lubi v L'Occitaneju kupil gorilnik za olja in vanilijevo olje...pa take bedarijice so men všeč 

- Cosmopolitanka
Pa a tukaj se vse razvajate samo ko ste slabe volje?
Jaz namreč najraje kupujem, ko sem dobre volje, pa potem se spotoma še malo razvajam. Po navadi kupim kaj sladkega, kako knjigo, CD al pa svečke. Huh, pa lepe šalčke me tudi zamikajo.
Če sem slabe volje, zavijem v trgovino, pa mi nič ni ušeč... pa gledam, pa zbiram, pa obleke probavam (in mi nobena ne stoji v redu) in se poberem domov samo še bolj razočarana.
Jaz namreč najraje kupujem, ko sem dobre volje, pa potem se spotoma še malo razvajam. Po navadi kupim kaj sladkega, kako knjigo, CD al pa svečke. Huh, pa lepe šalčke me tudi zamikajo.
Če sem slabe volje, zavijem v trgovino, pa mi nič ni ušeč... pa gledam, pa zbiram, pa obleke probavam (in mi nobena ne stoji v redu) in se poberem domov samo še bolj razočarana.

Imaš, da me vikaš!
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Kkšna fejst debela tuja revija me vedno v dobro voljo spravi
Je blo včasih celo tok hudo, da sm po 8,9k na mesec porabla samo za revije. Sm se zdej mal v roke vzela pa kupim sam 2,3/mesec, najraj ob petkih in potem cel popoldan poležavam z njo v rokah, si pržgem kako dobro muzko pa kšno dišečo svečko - in to je to, kar rabm za mojo dušco 

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
- Komunikatorka