Ne maram oralnega seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

IJO napisal/-a:najboljse da potrpis in ustrezes njegovim zeljam . zdis se mi namreč zelo vsebična, on tebi ja, ti njemu ne.

no ja, sej se strinjam, da je pri seksu potrebna ena vzajemnost, ampak lih absolutno pa to ni. če bi imel recimo moj fant en hud fetiš na lizanje stopal, mu jst še vseeno ne bi žvečila nohtov na palcu.
sebičnost je, če en partner uživa v seksu in doseže orgazem, za drugega mu je pa vseeno.
nikoli pač nisem zagovarjala tega, da moraš v postelji želje drugega postavit pred svoje in se mu podredit, zato da bo užival. hkrati pa tudi ne vem, kako lahko sploh užive, če pa ve, da se ti mučiš in siliš z nečim, česar nočeš počet.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Anelise napisal/-a:
IJO napisal/-a:najboljse da potrpis in ustrezes njegovim zeljam . zdis se mi namreč zelo vsebična, on tebi ja, ti njemu ne.

pa daj nehi, no :!:

če bo potrpela, se ji bo zagravžalo še bolj in pol bo res konec. pa ne sam za njega, ampak za vse njegove morebitne naslednike.

in ni res, da je sebična - sej dvomim,da mu da pistolo na senco in zakriči "liži mi jo al te ubijem".. če te ma nekdo rad, bo razumu in te ne bo silil v nekaj, kar nočeš.

ehh.. to da brez fafanja sex ni zanimiv je pa tud ena neumnost.. vsaj jst mislim tko.. vazna je strast - ta vedno poskrbi, da je vse supermega :D

Se podpišem.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

ok, prvo kot prvo, še tak dalječ nism prišlaa..samo pa že razmišlam, da bi.. :lol:
in men se je to vedno zdelo nehigijenično(kar lep čas nazaj)..

samo zaj pa mi zdi misel na to nekak čist normalna in če men moj lahko dela užitke, pa ga nič ne moti, zakaj bi pol mene? ..neven no, normalno da bom probala, samo prblem je, kr se ene z gnusom že ktemu spravijo.. pomoje je bolše, da se sploh nea študira tak na to.. :D

če maš človeka rad, maš vsak njegov del telesa, ali ?? :cool:
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

jaz mam pa kontra problem. jaz ga mojemu še z veseljem, njemu pa nekako ne morem dovolit, da bi mene oralno, ker bi se mi preveč smilil :) pa ni nč posebno grdo spodaj, tudi čisto in vse, ampak kar ne morem... :? on pa pravi da bi... sej se bom enkrat prpravla do tega, ko se znebim zadržkov al karkoli me daje :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

zmajčica* neves, kaj zamujas :) kaksni zadrzki? ce sta ze sexala, predvidevam, da te je videl tudi tam spodaj, zato ne vidim problema? In ce ima on tako veliko zeljo, nevem zakaj bi se ti smilil? Naredi enkrat to za njega, da mu vztrezes, pa naj bo to kar naslednjic. Potem nebos hotla, da neha :P
reelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reelle »

zmajčica* napisal/-a:jaz mam pa kontra problem. jaz ga mojemu še z veseljem, njemu pa nekako ne morem dovolit, da bi mene oralno, ker bi se mi preveč smilil :) pa ni nč posebno grdo spodaj, tudi čisto in vse, ampak kar ne morem... :? on pa pravi da bi... sej se bom enkrat prpravla do tega, ko se znebim zadržkov al karkoli me daje :)

ej men je blo isto tak na zacetku..nevem zakaj ampak nekak men je blo ..nevem kak bi se izrazla..cudno pac..:P

..sam pol enkrat ko je..:)..tak ko je rekla missy* , neboos htela da neha :D
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

zmajčica* napisal/-a:jaz mam pa kontra problem. jaz ga mojemu še z veseljem, njemu pa nekako ne morem dovolit, da bi mene oralno, ker bi se mi preveč smilil :) pa ni nč posebno grdo spodaj, tudi čisto in vse, ampak kar ne morem... :? on pa pravi da bi... sej se bom enkrat prpravla do tega, ko se znebim zadržkov al karkoli me daje :)

Hvala enako.
Učer se je to zgodil, hotu je, js vsa mokra z nogami narazen... pa sem se sam sramežljivo zasmejala, pa se dala v drugačen položaj- Men se zdi to tok čudn, ker nevem kaj bo najdu tam spodi in kakšna se mu bom zdela ... :?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Kaj bi pa mel za najdet tam spodaj :eek: sej smo vse iste :) in kaksna se mu bos zdela? verjetno ce sexata, te je ze videl,..
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka

Sej ne da mi je še ni noben u lajfu ane ? ;)
Sej k se je to zgodil parkrat je tok sedl .
Res nism hotla da neha !
Mjčkno sm sramežljiva... Morem ruknt mal rumčka drugič preden začneva hihi
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

IJO napisal/-a:najboljse da potrpis in ustrezes njegovim zeljam . zdis se mi namreč zelo vsebična, on tebi ja, ti njemu ne. pa kaj, sej ne recem da je to neki njbolj fajn kr se da na svetu delat, sam mene to tui uzburja, ko mu ga ližem.probej ko ga fafaš na kaj sexy zravn mislit pa kko bo fajn zdrsnu v tvojo pičko če bo mal moker...mmm

če bi fanta tvojga rajcalo da bi se namakala v gnojnici, bi se?
mislm kakšne mate eni :roll:

enostavno..Če ti nekej ne sede in če te odvrača, potem tega ne počneš.Nevem, jst nebi nekej počela kar ne maram in kdaj če se mi ne da ga obdelat z usti in bi mi bla muka mu tud lepo povem in ga rajš v roke vzamem.Ni užitka počet nekej kar ti ne paše in od tega ti nimaš čisto nič.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

**majcy** ne razumem...pravis, da ti je se nikoli ni nihce, potem pa pravis, da ko se je to parkrat zgodilo, ti je zelo pasalo? :gruebel:
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Oh ja, jst pa prou pogrešam to opravilo. Ni lepšega ko vidiš žensko da uživa :twisted:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

the big red machine napisal/-a:Ni lepšega ko vidiš žensko da uživa.

Ampak res ... pod tole se podpišem z najdebelejšim kulijem :D
Jaz imam vedno prav.Slika
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka

Nism napisala dobesedno da mi je še nikol nobedn ni, ampak ko mi pa je sm se pa težko do tega prpravla da sem ga spustila umes.Ampak sm ... ;)
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

the big red machine je napisal/a:
Ni lepšega ko vidiš žensko da uživa.

Ampak res ... pod tole se podpišem z najdebelejšim kulijem biggrin

heh... meni to moj stalno govori... saj vem, da bi lahko bla srečna, ampak včasih mi gre že na živce... ker ne razume, da je tudi meni najlepše, ko vidim njega, da uživa... pa mi tega užitka ne pusti... :evil: npr. če se jaz lotim oralno in si želim, da bi se on čisto sprostil in užival, on nikoli ni za to... se vedno obrne v 69 al kaj podobnega... če pa on začne meni z jezičkom, pa me ne pusti, da bi še jaz kaj počela z njim tačas... ker pravi, da hoče gledat mene, kako uživam :gruebel: če to niso dvojna merila... :angry:
Odgovori