Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

lakeesha, svetujem postopno preobrazbo. :) Ko vidiš v trgovini kos, ki ti je všeč, si ga pač kupiš in komot (po smislu) kombiniraš s starim stilom.

H kavbojkam paše skoraj vsak stil, zato mogoče začni z zgornjimi deli; kakšna elegantnejša jopica, srajčka. Zamenjaj čevlje, vendar ne pretiravaj s peto in pazi na modne dodatke, predvsem kakšen 'lepši' nakit in omisli si elegantnejšo torbico. Na začetku ti bo lažje, če se bodo vsi novi elegantni kosi med seboj ujemali; recimo torbica in čevlji v isti barvi oz./in materialu.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Živjo,

rabim en nasvet...čez 14dni imam casting za en izbor pa me zanima kaj obleči,napisali so da dnevno oblačilo....kavbojke in majico...pa nevem,naj dam gor kavbojke,črne škornje in črn pulovrček? Kaj predlagate?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Nekaj čimbolj simpl, recimo kavbojke in kakšno izi majčko in obvesno petke
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

kaj bi obule zravn takih peščene/bež barve hlač, mal bolj elegantne in na rob, pa bol tanke, tko da jih nosm poleti pa spomladi...
vedno mam problem kaj obuti zravn + kakšne barve naj bo, tko da vas prosim za nasvet
:)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

a pa misliš te hlače nositi sedaj? meni drugače v tem letnem času tanke svetle hlače ne pašejo.

glede obutve pa kakšne balerinke.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ne, kje pa, poleti jih nosim pa spomladi.
ma ja sam men balerinke ful čudn zgledajo na te hlače, pa tud nvem kera barva bi sploh pasala zravn.
ponavad mam zravn japonkice tkrt ko je toplo, sam druge ideje pa nimam :?
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

jaz bi rekla, da tu zraven grejo sam črne :wink: pa po opisu sodeč bi tudi rekla, da balerinke.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

prosim za nasvet...
v ny sem si kupila eno majčko -temna je, mešanica črne in vijolične z leop. vzorcem.
za darilo sem pa dobila tudi črne bombažne pajkice. in seveda pomemben podatek-moja postava.nisem suha, nisem debela, sem nekje na sredini, z oblinami recimo.
mislite, bi bilo ok ali ne, da si oblečem(za žur) to majčko-je brez naramnic, krilo do kolen-jeans, pajkice in škornje z okroglo konico?
lahko slikam proti večeru:)
vsak nasvet je več kot dobrodošel...sestra mi je sicer rekla da je ql, ampak ne bi na koncu rada izgledala kot natlačena mrežna pečenka, s šunkami namesto nog...hvala :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst (!) na tvojem mestu ne bi.

Kr mi, kot prvo, majčka brez rokavou in žabe/pajkice nikakor ne grejo skp, kot drugo, če si dubla pomisleke o mrežni pečenki, se u takih cotah najbrž ne počutš lih najbol in nenazadnje, živalski uzorci ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Isto mislim kot aloha
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Slikcooo :D
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

tudi jas na tvojem mestu tega ne bi oblekla...
oziroma da se lepše izrazim, jas tega ne bi oblekla :D

meni se zdi to preveč vsega. Pajkice, krilo, majčka, škornji... nevem kako naj povem.. v glavnem ko si jas to kaj si opisala predstavljam na človeku mi nikakor ne paše skupaj, je pa res da mogoče vse skupaj precej drugače izgleda, kot si jas predstavljam po tvojem opisu. :wink:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

mogoče nebi tako slabo izpadlo, če je to tvoj stil...

jst pa tega nebi oblekla, ker jst nikol nebi dala pajkic na krilo... boljše kakšne žabe...

drugač pa jst bi tako majčko rajš kombinirala z ozkimi kavbojkami / črnimi hlačami, pa kakšnimi gležnarčki / škornčki (glede na to, da je zima) ...pa zraven še kakšen modni dodatek v vijolični, da poudariš vijoličen vzorec z majčke...

pač jst ne maram preveč stvari, da ne izpade načičkano... raje en vpadljiv kos(kar se men majčka s takim vzorcem zdi) pa ostalo bolj zadržano...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

evo me...slika ja...malo preveč kako naj temu rečem...ceneno je pol dejansko vse skupaj izpadlo...
to je ta majčka:
Slika

zraven sem po pomerjanju ugotovila, da bodo pasale kavbojke na korenčka, ampak ne preveč-temne.
spodaj pa ti škornji, pod hlačami, ql izgleda:
Slika
bolje?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Odvisno kake so barve. Mogoče pa ni slabo.

A ni vseeno al so pajkice al žabe? itak se ne bid kje se končajo, če so škornji, pa še bolj tople sp.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno