Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zaljubljena50 »

No drage moje odprle ste zelo zanimivo temo :D in zato bi vam še jaz nekaj zaupala, bom pa zelo vesela, če me ne boste obsojale :?

Stara sem 24 let in se že več kot pol leta videvam z moškim, ki je star 50 let ,poročen in ima dva otroka, ki pa sta že odrasla. Priznam, da sem na začetku zveze razmišljala precej drugače in sem z največjim veseljem sprejemala darila in finančo pomoč, sedaj pa sem ugotovila, da sem se zaljubila..... Sem kar precej zmedena, ampak sem srečna, ko sem z njim in teh trenutkov ne bi zamenjala za nič na svetu. Preprosto ne potrebujem več daril in denarja, potrebujem pa njegov dotik in objem.... Zato tancica svetujem ti, da uživaj dokler lahko, s to zvezo boš v vsakem primeru pridobila nekaj novega, če ne drugega te bo človek razvajal in bo do tebe pozoren, zaščitniški in nežen.... GO GO BEJBI
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

No drage moje odprle ste zelo zanimivo temo :D in zato bi vam še jaz nekaj zaupala, bom pa zelo vesela, če me ne boste obsojale :?

Stara sem 24 let in se že več kot pol leta videvam z moškim, ki je star 50 let ,poročen in ima dva otroka, ki pa sta že odrasla. Priznam, da sem na začetku zveze razmišljala precej drugače in sem z največjim veseljem sprejemala darila in finančo pomoč, sedaj pa sem ugotovila, da sem se zaljubila..... Sem kar precej zmedena, ampak sem srečna, ko sem z njim in teh trenutkov ne bi zamenjala za nič na svetu. Preprosto ne potrebujem več daril in denarja, potrebujem pa njegov dotik in objem.... Zato tancica svetujem ti, da uživaj dokler lahko, s to zvezo boš v vsakem primeru pridobila nekaj novega, če ne drugega te bo človek razvajal in bo do tebe pozoren, zaščitniški in nežen.... GO GO BEJBI
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

zaljubljena50 napisal/-a:svetujem ti, da uživaj dokler lahko, s to zvezo boš v vsakem primeru pridobila nekaj novega, če ne drugega te bo človek razvajal in bo do tebe pozoren, zaščitniški in nežen....
Lepo; valda si vsi želimo takega počutja, ampak: v vajinem primeru je še bolj očitno, da se bo enkrat zihr končalo to razmerje...boš takrat še vedno tako navdušena nad situacijo?
Ne vem, meni se zdi "neplodno" (pun intended :lach:) usmerjat svoj trud in čas v tako razmerje, za katero veš, da je obsojeno na propad - ker bo tolk težje prebolevat potem..
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

barbie_girl_85 ne vem kdo si ampak po mojem nisi ravno srečna v svoji koži :?
Aja pa še za vse ostale: tud jst nisem podpirala takih ženski in sem imela o njih res slabo mnenje ampak je treba vedt, da nismo mi tiste, ki smo skakale za temi moškimi in jih na vsak način želele ujet ampak so to počeli oni in nismo mi tiste, ki varamo svoje žene ampak so zopet to oni..... ja priznam imam zelo slabo vest ampak po drugi strani sem srečna in vem, da bo tega enkrat konec ampak sem vsaj doživela:-)))

Bom jokala, ko bo konec, ampak bom srečna, ker sem sploh doživela ljubezen in barbie_girl_85 tud tud teb bi predlagala, da si omislš kakšno sočno aferico ti bo mal poživil življenje in ne boš več razmišljala samo o oplojevanju:-) in grajenju hiš:-)

mwa
HeadUpHigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HeadUpHigh »

Ma fak ej, kakšne teme... :roll:

1. Avtorici teme: Stara si 25, pa dobr kaj teb ni jasno??? Mislm, punca dej se mal v roke vzemi no... "ugotavljam da je to precej običajno danes, še posebej ker poznam primer 25letnice ki je v razmerju s 55letnikom. hodita po izletih, v hotelčke, daje ji denar, ljubica v pravem pomenu... kaj si mislite o tem?! " A zdej pa ker ti ugotavljaš, da je to običajno (hahahaha, ne me j...) je pa vse ok? :roll: Ahhhh, daje ti denar, hodita po izletih, v hotelčke (waaauuu, you're so lucky) in si čist prava ljubica (wtf no). Pa dej a lahko še 1x prebereš vse kar si napisala, mislm mene bi bilo sram pisat kaj takega (četudi anonimno)! Potem pa po 2 tednih ugotoviš, da se počutiš posebno ob njemu ...HAHAHAHAHAHA, uredu je :D

2. Najprej me avtorica teme znervira, potem pa preberem še tole: "Stara sem 24 let in se že več kot pol leta videvam z moškim, ki je star 50 let ,poročen in ima dva otroka, ki pa sta že odrasla...Zato tancica svetujem ti, da uživaj dokler lahko, s to zvezo boš v vsakem primeru pridobila nekaj novega, če ne drugega te bo človek razvajal in bo do tebe pozoren, zaščitniški in nežen.... GO GO BEJBI"
Seriously?

Sick!
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

vsak ima svoje predstave... danes je v svetu itak vse narobe tako da, jst se ne počutim ne narobe in nimam se česa sramovat! IN TO MISLIM ČIST RESNO! počela bom kar mi paše in s komer mi paše! vsak ima pravico do svojega mnenja.

svet je pač krut.

in draga HeadUpHigh sploh se ti ne sanja kaj se vse dogaja! kaj dela tvoj stric, sosed, znanec, ki živi na videz urejeno življenje. think about that!

ni pa taka razlika v letih spet tako nenavadna saj obstaja ker nekaj znanih parov.
jst sm isto govorila oz mislila dokler se nism zapletla, da kaj tem zenskam ni jasno?! in sedaj mi je vse jasno

vsak je svoje sreče kovač
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja in ti jo kuješ na popolnoma napačen način in boš nakoncu pristala s kupom popeštanega sranja.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Pa sej bo ona razočarana in ne me :D in mislim da se zaveda, da to ni za večno.

Nekaj parov z precejšnjo razliko: KLIK (ne vem če vsi še skup, ampak ok :D), KLIK2, KLIK3.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

*mala* napisal/-a:^^ Pa sej bo ona razočarana in ne me :D in mislim da se zaveda, da to ni za večno.

Nekaj parov z precejšnjo razliko: KLIK (ne vem če vsi še skup, ampak ok :D), KLIK2, KLIK3.

Pa sj ni taka fora v razliki v letih, ampak dejstvo, da je poročen. Jst sicer ne bom solila pameti, glede na to, da je mel moj tud punco, k sva se zapletla (ni bil poročen, drugač bi odpadu), ampak je pa problem, da ma ženo + 2 otroka.

Sicer pa, kokr ji paše, če se ne počut krive, se ma fajn, ja pol naj se pa ma, noben je ne bo prepriču v nasprotno.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hasel »

tancica2 napisal/-a:vsak ima svoje predstave... danes je v svetu itak vse narobe tako da, jst se ne počutim ne narobe in nimam se česa sramovat! IN TO MISLIM ČIST RESNO! počela bom kar mi paše in s komer mi paše! vsak ima pravico do svojega mnenja.

svet je pač krut.

in draga HeadUpHigh sploh se ti ne sanja kaj se vse dogaja! kaj dela tvoj stric, sosed, znanec, ki živi na videz urejeno življenje. think about that!

ni pa taka razlika v letih spet tako nenavadna saj obstaja ker nekaj znanih parov.
jst sm isto govorila oz mislila dokler se nism zapletla, da kaj tem zenskam ni jasno?! in sedaj mi je vse jasno

vsak je svoje sreče kovač
Bom še jaz vtaknil svoj nos vmes; zaradi nas delaj kar ti paše, vendar ne potem jokat, če boš izvisela, ali pa te noben tip tvoji starosti primeren ne bo povohal.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

flaša napisal/-a:Pa sj ni taka fora v razliki v letih, ampak dejstvo, da je poročen. Jst sicer ne bom solila pameti, glede na to, da je mel moj tud punco, k sva se zapletla (ni bil poročen, drugač bi odpadu), ampak je pa problem, da ma ženo + 2 otroka.

Ona ne vara, ampak on. Ona je samska. In on bi v verjetno vsakem primeru varal, tudi če bi ga ona zavrnila. Že doma ne štima vse tako kot bi moralo.

A če bi vas fant prevaral- koga bi krivile? It takes two to tango :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
HeadUpHigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HeadUpHigh »

Glejj, sama si se takoj na začetku "predstavila" kot tipična ljubica in izpostavila denar!!! :intrigant:

"danes je v svetu itak vse narobe tako da, jst se ne počutim ne narobe in nimam se česa sramovat! IN TO MISLIM ČIST RESNO!"

Eeehm ja, nimaš se česa sramovati... :D Good for you

"in draga HeadUpHigh sploh se ti ne sanja kaj se vse dogaja! kaj dela tvoj stric, sosed, znanec, ki živi na videz urejeno življenje. think about that!"

Ne, ne sanja se mi, kaj dela moj stric, sosed ali kdorkol drug...A pa se tebi sanja, kaj ti delaš??

I repeat myself....sick! :)
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

*mala* napisal/-a:
flaša napisal/-a:Pa sj ni taka fora v razliki v letih, ampak dejstvo, da je poročen. Jst sicer ne bom solila pameti, glede na to, da je mel moj tud punco, k sva se zapletla (ni bil poročen, drugač bi odpadu), ampak je pa problem, da ma ženo + 2 otroka.

Ona ne vara, ampak on. Ona je samska. In on bi v verjetno vsakem primeru varal, tudi če bi ga ona zavrnila. Že doma ne štima vse tako kot bi moralo.

A če bi vas fant prevaral- koga bi krivile? It takes two to tango :wink:

Nene, sj pravm, za moje pojme ni ona kriva in pravm, da ne bom solila pameti, glede na to, da sm tud jst eni prevzela fanta. Pravm sam, da zame je razlika, če je poročen in ma dva otroka, al pa je sam vezan.

In če bi mene moj prevaru, bi bil kriv on! Noben drug, samo on! Tko kot, če bi jaz njega, bi bla kriva jst! In noben drug, se razume! :D

Zato tud sama nimam slabe vesti, ker jaz takrat sem bila samska in zdj šele vidm, da se je blo vredno tok potrudt! Jebiga, če sm zato prasica, sem pa prasica, jst srečo sem najdla (če bi bil pa poročen, bi me pa odbil 100%, ker tok pa se poznam).

No hard feelings mala :wink:
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

ja al pa da sm z enim mulcom do katerega mi ni nič?! od tega vsaj kaj imam, plus je pa še to da je obema v interesu da noben ne ve za najino vezo, ne njemu in ne meni tako da... tezko, da me kakšen od mojih vrstnikov ne bi povohal! ker verjemi me precej ovohavajo!

najlažje je biti pameten ko sploh ne veš kako bi bilo če bi bila v takšni situaciji. meni se popolnoma sanja kaj delam, in on vara in ne jst, nisem jaz njega osvajala ampak on mene... nikoli mu nisem rekla za denar, še hotla ga nism vzet dokler.

sej lahko je moralizirat, pa govorit da bomo takšne punce jokale,... kaj bo pa res noben ne ve. to bom jst vzela kot eno posebno dogodivščino pri kateri se da veliko pridobit, brez obveznosti. zaljubim se pa precej težko

in še to svet se vrti okrog sexa in denarja in ne okrog morale in predsodkov!
Odgovori