Kaj je za vas debela ženska?
*hox* napisal/-a:Punce, nalimite gor svoje slike pa bomo povedal a ste debele al ne.
in popolne in oh in sploh krasne

No, mene boli qrac kakšen je kdo.al je debel al je suh, al je majhen, velik, al je aknast, al ma lukno u glav.Dokler je do mene kul in dokler mi nič noče je vse uredu.N seveda važno da je zdrav in da se v vsoji koži dobro počuti.

je pa res, da mi latino ženske, katere majo kej za prjet, velik lepše izgledajo kot kakšne kate moss variante.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Sej tle nobena ni pisala, da je debela bejba kakor kol napačna, gre sam za uprašanje "kaj je nam debelo" ...
Ene pa takoj u napad "men ni važn, kašn je kdo ...", ja, sej nm tut ni, to pa ne pomen, da ne morem rečt za osebo, k mi je pr srcu, da je debela. Jebiga.
Če smo že pr opevani Beyonce, mi ne spada u kategorijo bajsik, te so špehnate in zalite use pouprek, ona ma pa (predvidevam) take predispozicije in ne dvomm, da se ukvarja s svojim telesom, mi pa taka postava usen ni ušeč. Tko k mi je rit od J. Lo prevelka, pa bejba ni nobena debelinka.
Ene pa takoj u napad "men ni važn, kašn je kdo ...", ja, sej nm tut ni, to pa ne pomen, da ne morem rečt za osebo, k mi je pr srcu, da je debela. Jebiga.
Če smo že pr opevani Beyonce, mi ne spada u kategorijo bajsik, te so špehnate in zalite use pouprek, ona ma pa (predvidevam) take predispozicije in ne dvomm, da se ukvarja s svojim telesom, mi pa taka postava usen ni ušeč. Tko k mi je rit od J. Lo prevelka, pa bejba ni nobena debelinka.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Hjao.
Gre za simpl uprašanje, na kerga se na simpl odgovarja.
Prikritih poduprašanj "bi se družili z bajsiko", "radi opravljate bajsike po Čopovi" js nism zaznala. Kje si jih razbrala ti, ne vem.
Gre za simpl uprašanje, na kerga se na simpl odgovarja.
Prikritih poduprašanj "bi se družili z bajsiko", "radi opravljate bajsike po Čopovi" js nism zaznala. Kje si jih razbrala ti, ne vem.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Men ma Beyonce malo preobilno postavo; ampak samo zgornji del nog; ampak je skoraj vedno oblečena tako, da poudari kar treba in skrije kar je treba...
Ima pa še vedno vredu postavo; mislim; po mojem bi se mi zdela čis vredu postavna normalna ženska če bi jo videla v živo in bi se za njo obrnila v pozitivnem smislu (uau lušna ženska) in ne v negativnem (da je debela)
Ni pomembno koliko kg je, ampak kako so razporejeno... Grdo je če ma ženska vamp večji od prsi; nasprotno; nič ni narobe če ima malo večjo rit in prsi; in ozek pas...
samo moje mnenje;)

Ima pa še vedno vredu postavo; mislim; po mojem bi se mi zdela čis vredu postavna normalna ženska če bi jo videla v živo in bi se za njo obrnila v pozitivnem smislu (uau lušna ženska) in ne v negativnem (da je debela)
Ni pomembno koliko kg je, ampak kako so razporejeno... Grdo je če ma ženska vamp večji od prsi; nasprotno; nič ni narobe če ima malo večjo rit in prsi; in ozek pas...
samo moje mnenje;)
Meni Beyonce ni debela, mi pa nima lepe postave, niti malo proporcionalne. Niti mi to ne deluje kot tipicna zenska postava, ker je enostavno prevec nabita in premocna. Ni zanemarjena, dalec od tega, mi je pa dalec od lepo oblikovane postave - je pa res, da lahko vadba na razlicne ljudji razlicno vpliva in tiste punce, ki potem dobijo take taprave misice in nabildane noge, cisto trde, mi niso vsec.
Ena je omenila Kate Moss ... meni ima ona lepo postavo. Niso mi vsec ultra suhe postave, vseeno pa so lepse od tistih ala J.Lo ipd.
Ena je omenila Kate Moss ... meni ima ona lepo postavo. Niso mi vsec ultra suhe postave, vseeno pa so lepse od tistih ala J.Lo ipd.
- ~Papillon~
- Debatorica