Karja napisal/-a:ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskou pol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou kokr sm že enkt povedala v tej temi d je blo pr bivšimu pa pr men lih obratno, pa nism zrd tega druzga iskala, ker pač ni to edini način na kerga te tip lahko zadovolji
glih tako si lahko on misli, da ona ne amra njegovega tiča, da se ji gravža, itd. In to ni preveč prijeten občutek, tko da eventualno je čisto mogoče, da si bo poiskal eno, k bo v tem uživala
se strinjam.. ne prehitr rečt.. sex je zelo pomemben v zreli zvezi..
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Karja napisal/-a:ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskou pol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou kokr sm že enkt povedala v tej temi d je blo pr bivšimu pa pr men lih obratno, pa nism zrd tega druzga iskala, ker pač ni to edini način na kerga te tip lahko zadovolji
glih tako si lahko on misli, da ona ne amra njegovega tiča, da se ji gravža, itd. In to ni preveč prijeten občutek, tko da eventualno je čisto mogoče, da si bo poiskal eno, k bo v tem uživala
Jp, to je tista dvojna psihologija, ki sem jo omenil.
nikoli ne delaj nekaj, kar ti ne paše in če si v nekaj prisiljena, potem pa sploh ne. men je na začetku tud blo nerodno, nism se mogla vštimat nikak, sam potem se navadiš na okus, vonj, občutek, ... tko da, počaki še mal in se prepričaj
js mam tut eno vprasanje, sam ne bi rada odpirala nove teme... in sicer: Kako ga oralno zadovoljiti? Enkrat sem ze prisla do te situacije, samo nisem vedela kaj poceti
Heh, pa sej ni neke blazne filozofije. U osnovi najbrš veš "kako se stvari streže", use ostalo so pa "finese", za kere je najbl pristojn tvoj dečko (beri: ti pove, pokaže, uspeš razbrat) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jst pa spadam med tiste, k z največjim užitkom okusjo muco svoje bejbike... po pravic povem, da mi je to tok velk užitek, da sm lahko prisesan ceu dan gor... in me tut neb motil če ne bi dubu faf... od moje sicer pa je 69 ZAKON!!!
Mene zanima če bi se ti bila pripravljena odpovedati temu da te on oralno popedena?
Če mene vprašaš bi postalo zelo hitro zelo dolgočasno to vajino spolno življenje. Jaz osebno sem se moral privaditi okusu moje ljubice. Pač nekaj popolnoma drugačnega ampak sem vedel da ji to nudi veliko užitka pa sem se navadil. Res je, trajalo je da sem se privadil, ampak se je trud večkrat poplačal. Človek se na vse privadi če ima v glavi vreden cilj. A ti nočeš svojemu fantu nuditi enakega užitka kot on tebi?
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
obliterator napisal/-a:Če mene vprašaš bi postalo zelo hitro zelo dolgočasno to vajino spolno življenje.
ah kje pa.. samo zato ker ji ni do tega da bi mu ga vlekla? obstaja tok stvari, tok položajev, ki popestrijo spolnost, da to sploh ni res.. seveda če ni kdo od vaju grozno zadržan..
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
o.k. Reality calling.
Res je da je pozicij n-število ampak je to vseeno nonstop ena in ista penetracija. In ne me probat lovit na tehnikaljie kot različni občutki pa trejne itd. Če potegnemo črto je vse sveeno lulček not-lulček ven
In če se je stvar ustavila že pri orali, kaj resno misliš da ostale stvari (anala, pripomočki,...) bodo šle pa brez problema. Močno močno dvomim.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
obliterator napisal/-a:In če se je stvar ustavila že pri orali, kaj resno misliš da ostale stvari (anala, pripomočki,...) bodo šle pa brez problema. Močno močno dvomim.
...Hm...glede anale a ne...Še na misel mi ne pride, da bi kaj takega počela...To je zame osebno, da mi ni všeč, je pa drugače pač stvar okusa...Medtem ko oralno, pa se meni zdi ena izmed najčudovitejših stvari(jaz zelo rada to počnem svojmu fantu)...Pa recmo, da tudi če meni fant ne bi vračal oralno, bi še jaz njemu vseeno to naredila brez težav, ker je meni všeč(njemu pa tudi paše 'a lot and muchissimo')...
obliterator napisal/-a:In če se je stvar ustavila že pri orali, kaj resno misliš da ostale stvari (anala, pripomočki,...) bodo šle pa brez problema. Močno močno dvomim.
Mislm da bosta to samo one2 vedla.. drugač pa kot je povedala ena pred mano.. men tut analno ni všeč.. pa zato pristanem na marsikaj drugega.. samo zato ker ga mu ne bo vlekla, to še ni obsojenost na dolgočasen sex.
najboljse da potrpis in ustrezes njegovim zeljam . zdis se mi namreč zelo vsebična, on tebi ja, ti njemu ne. pa kaj, sej ne recem da je to neki njbolj fajn kr se da na svetu delat, sam mene to tui uzburja, ko mu ga ližem.probej ko ga fafaš na kaj sexy zravn mislit pa kko bo fajn zdrsnu v tvojo pičko če bo mal moker...mmm
Če ti ni do tega, pa bi rada, da bi ti bilo, začni nekak postopoma.
Ko bosta skupaj stuširana, mu recimo daj sam tko enega lupčka tja in boš vidla..mogoče pa ti sčasoma rata včeč to
IJO napisal/-a:najboljse da potrpis in ustrezes njegovim zeljam . zdis se mi namreč zelo vsebična, on tebi ja, ti njemu ne.
pa daj nehi, no
če bo potrpela, se ji bo zagravžalo še bolj in pol bo res konec. pa ne sam za njega, ampak za vse njegove morebitne naslednike.
in ni res, da je sebična - sej dvomim,da mu da pistolo na senco in zakriči "liži mi jo al te ubijem".. če te ma nekdo rad, bo razumu in te ne bo silil v nekaj, kar nočeš.
ehh.. to da brez fafanja sex ni zanimiv je pa tud ena neumnost.. vsaj jst mislim tko.. vazna je strast - ta vedno poskrbi, da je vse supermega