Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?
haha
js ze od konca 7 razreda lahko sprejemam moške prijatle v svojo sobo, da si bogi revčki čez noč odpočijjo, ni blema. sedaj mam 20 let, moj pa 19 in ga MMAAAAMMMIII ne pusti, da skup spiva haha..ne me jebatm.,,,sej se zdej nemorem verjet svojim usesom.
- black_lady
- Sramežljivka
pri moji mami(starša sta ločena živim pri mami)je bil pa kar dolgo problem preden je lahko prespal pri nas. pa sej takrat se mi je zdelo to full krivično zdej pa jo razumem ker sem res bla mlada pa še nisma bla dolgo skupi. no po letu pa pol je pa popustila. in zdej je vse v najlepšem redu. mami pa fant se super razumeta, sta prava prijatelja ratala.res sem vesela da je tak.

Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Re: haha
IJO napisal/-a:js ze od konca 7 razreda lahko sprejemam moške prijatle v svojo sobo, da si bogi revčki čez noč odpočijjo, ni blema. sedaj mam 20 let, moj pa 19 in ga MMAAAAMMMIII ne pusti, da skup spiva haha..ne me jebatm.,,,sej se zdej nemorem verjet svojim usesom.
Meni so bolj tvoji starši čudni kot pa njegovi. Pa brez zamere...
Re: haha
lorelaj napisal/-a:IJO napisal/-a:js ze od konca 7 razreda lahko sprejemam moške prijatle v svojo sobo, da si bogi revčki čez noč odpočijjo, ni blema. sedaj mam 20 let, moj pa 19 in ga MMAAAAMMMIII ne pusti, da skup spiva haha..ne me jebatm.,,,sej se zdej nemorem verjet svojim usesom.
Meni so bolj tvoji starši čudni kot pa njegovi. Pa brez zamere...
i agree haha boščki revčki u 7. klasu niso mel doma za spat??? hahaha xD

Sama tudi so 18 leta nisem smela pripeljati domov fanta da prespi...niti nisem imela do tedaj še nekakšne ful resne zveze...in niti nisem sama želela da bi kdo prišel k meni domov...potem ko sem spoznala fanta in sem vedela da je on pravi je bilo drugače...tudi starši so ga poznali od prej in so vedeli kakšen je...zato ni bilo problemov...res da takoj na začetku ni prespal pri meni ampak po nekaj mesecih je pa že prespal on pri meni in tudi jaz pri njemu...Sama sem imela to srečo da so ga starši poznali od prej...če tega nebi bilo nevem kako bi bilo...mogoče bi ga morali najprej dobro poznati in mu zaupati da bi lahko ostal pri meni in prespal...seveda bi bilo to najbolj odvisno od očeta sam je bil kar zaščitniški oz. je še do mene:) očetje pač:)
Lp, Anja
Lp, Anja
- cebelica_Kaja*
- Sramežljivka
- Kontakt:
Pri naju je bil pa tak čudn splet okoliščin
...
ubistvu je fant pr men prespau k sva bla skup en mesec, ker sm js tist večer zbolela in mi je pol skos čaj nosu in tko in pol zraun zaspau, pa niso moji nič kaj velike panike delal okrog tega...drugač pa sma zdej skupi eno leto pa še mal pa neuradno že žviva skup pr nas...poleti pa se nameravava preselit v svoje stanovanje

ubistvu je fant pr men prespau k sva bla skup en mesec, ker sm js tist večer zbolela in mi je pol skos čaj nosu in tko in pol zraun zaspau, pa niso moji nič kaj velike panike delal okrog tega...drugač pa sma zdej skupi eno leto pa še mal pa neuradno že žviva skup pr nas...poleti pa se nameravava preselit v svoje stanovanje

-
- Sramežljivka
joooj moja dva se pa kr ne morta navadt...skos tezita. skup sva ze en let pa pou pa se vec pa se nisva legalno skp prespala
..ker js se enostavn hocem izognt prepiranju...
no ja, smotana situacija, zato pa komej cakava da greva na morje,toplice, potovanja k lahko skupej spiva cele dneve

no ja, smotana situacija, zato pa komej cakava da greva na morje,toplice, potovanja k lahko skupej spiva cele dneve
Zivljenje je piskotek!