Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

^^ti po resnici povem da se sploh ne spomnem.Ker je to že kr tri leta nazaj.
Enik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Enik »

ko sn prvič spal pri svoji, mi je rekla: ti pa bolš porivaš ko pa tvoj fotr..pa sn ji reku da to že vem, da mi je njena mat isto rekla..ja, s starši se je treba dobr razumet..
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ OMFG, Slika kaj ti to resno ? Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:lach: star vic.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

p!ka napisal/-a:^^ OMFG, Slika kaj ti to resno ? Slika

Ah, bejba, noooo!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
lakisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lakisha »

moja mt ma mojga k za svojga sina zato sploh ni problemou in je čist vesela k je pr nm,mal več problemčkou mam z mamo in dedijem,ker živimo skupaj,onadva pa ne marata da spi pri meni.pol se mora pa kdaj mal skrivat,ampak ni panike.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

haha

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

js ze od konca 7 razreda lahko sprejemam moške prijatle v svojo sobo, da si bogi revčki čez noč odpočijjo, ni blema. sedaj mam 20 let, moj pa 19 in ga MMAAAAMMMIII ne pusti, da skup spiva haha..ne me jebatm.,,,sej se zdej nemorem verjet svojim usesom.
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a black_lady »

pri moji mami(starša sta ločena živim pri mami)je bil pa kar dolgo problem preden je lahko prespal pri nas. pa sej takrat se mi je zdelo to full krivično zdej pa jo razumem ker sem res bla mlada pa še nisma bla dolgo skupi. no po letu pa pol je pa popustila. in zdej je vse v najlepšem redu. mami pa fant se super razumeta, sta prava prijatelja ratala.res sem vesela da je tak. :) :)
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Re: haha

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

IJO napisal/-a:js ze od konca 7 razreda lahko sprejemam moške prijatle v svojo sobo, da si bogi revčki čez noč odpočijjo, ni blema. sedaj mam 20 let, moj pa 19 in ga MMAAAAMMMIII ne pusti, da skup spiva haha..ne me jebatm.,,,sej se zdej nemorem verjet svojim usesom.

Meni so bolj tvoji starši čudni kot pa njegovi. Pa brez zamere...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: haha

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

lorelaj napisal/-a:
IJO napisal/-a:js ze od konca 7 razreda lahko sprejemam moške prijatle v svojo sobo, da si bogi revčki čez noč odpočijjo, ni blema. sedaj mam 20 let, moj pa 19 in ga MMAAAAMMMIII ne pusti, da skup spiva haha..ne me jebatm.,,,sej se zdej nemorem verjet svojim usesom.

Meni so bolj tvoji starši čudni kot pa njegovi. Pa brez zamere...

i agree haha boščki revčki u 7. klasu niso mel doma za spat??? hahaha xD :lol: :lol:
Uporabniški avatar
an|a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a an|a »

Sama tudi so 18 leta nisem smela pripeljati domov fanta da prespi...niti nisem imela do tedaj še nekakšne ful resne zveze...in niti nisem sama želela da bi kdo prišel k meni domov...potem ko sem spoznala fanta in sem vedela da je on pravi je bilo drugače...tudi starši so ga poznali od prej in so vedeli kakšen je...zato ni bilo problemov...res da takoj na začetku ni prespal pri meni ampak po nekaj mesecih je pa že prespal on pri meni in tudi jaz pri njemu...Sama sem imela to srečo da so ga starši poznali od prej...če tega nebi bilo nevem kako bi bilo...mogoče bi ga morali najprej dobro poznati in mu zaupati da bi lahko ostal pri meni in prespal...seveda bi bilo to najbolj odvisno od očeta sam je bil kar zaščitniški oz. je še do mene:) očetje pač:)

Lp, Anja
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica_Kaja* »

Pri naju je bil pa tak čudn splet okoliščin :)...
ubistvu je fant pr men prespau k sva bla skup en mesec, ker sm js tist večer zbolela in mi je pol skos čaj nosu in tko in pol zraun zaspau, pa niso moji nič kaj velike panike delal okrog tega...drugač pa sma zdej skupi eno leto pa še mal pa neuradno že žviva skup pr nas...poleti pa se nameravava preselit v svoje stanovanje :) :D :ja:
sportqueen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportqueen »

Moji so ful tolerantni. Stara sem 17 let (čez mesec bom 18), fant je 26. Se razumejo ful. Pri meni lahko prespi kadarkoli, tudi jst pri njemu (no, občasno se mojemu očetu zdi neprimerno). Zdi pa se mi zelo fajn, da je tako kot je. Mogoče malo kmalu, ampak vseeno :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

joooj moja dva se pa kr ne morta navadt...skos tezita. skup sva ze en let pa pou pa se vec pa se nisva legalno skp prespala :wink: :oops: ..ker js se enostavn hocem izognt prepiranju...

no ja, smotana situacija, zato pa komej cakava da greva na morje,toplice, potovanja k lahko skupej spiva cele dneve
Zivljenje je piskotek!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

aj?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori