Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lil' me »

Lahko prašam za kok vnaprej se je treba pr MarkoMatjaž-u naročit
Hvala :)
Only God can judge me.
**HANCHY**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **HANCHY** »

emm ja tko pač pišm! ampak oky se bom mau putrudila p nurmalno pisala če se res ne da razbrt :wink:
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

jest tvojga posta sploh brat nism sla, ker sm vidla da je cela kitajščina... brez zamere prosm... :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a katjuska20 »

Jaz pa bi rada pohvalila frizerski studio Tomas v Mariboru. Po priporočilu iz te teme, sem bila danes pri njih in sem super navdušena. Strigel me je Tomas, bil je ful prijazen, mi svetoval in mi dal par dobrih nasvetov za styling. Redko srečaš frizerja, ki ti da roko in se predstavi ob srečanju, si zapomni tvoje ime. Za striženje in likanje sem plačala 5.400 sit, kar sploh ni tako drago in s frizuro sem super zadovoljna :top: .
Priporočam :) !
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

WOU vidim da ene daste celo premoženje za frizerje....

...jaz si naredim spremembo 1x na leto in tudi 1x na leto se pojavim pri frizerju....ponavadi pa si zamislim kaj takega bol odštekanega...ko sem imela do rit dolge lase sem se šla na krat postrišt...ko sem imela čsit blond lase 6 let sem se pobarvala na čokoladno rjavo..
Tako da grem 1x na leto okoli frizerjeu in takrat naredim VELIKO spremembo......no in sem nazadnje dala za striženje in barvanje 7800...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
**HANCHY**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **HANCHY** »

Jst sm naprej hudila h eni frizerki u župančičevo jamo p je bla čist ql...sam mi je zmeri nardila isto frizuro p sm se mau naveličala že...pol sm šla pa u miča...u stari lublani...POLOM!...barvu me je drago in mi je dau čist peroksidno blond barvo gor! in sm mela pol čist uničene lase...tkrtk sm mela še dokaj kratke lase in sm hotla met pol eno frizuro za posebno priložnost in so mi nrdil tako frizuro k si jo jst punavad duma nrdim! p pubarval so me tud tko da so mi pustil 1 cm las d se mi je spat hmau narastk naredu... nevem jst miča nebi glih priporočala k tud velik mojih kulegic ni blo zaduvolnih! no pol sm šla pa naslednič h gustiju! mudel je res car! zmeri sm bla zaduwolna s tem kar mi je naredu! pa dubila sm čist isto barwo k sm jo hotla met! in ti nikol ne nrdi nubenga sranja na glavi...punavad ma fool gužvo sam si p zmeri cajt zate uzame! za pramene sm dala jst 8 000 sit (srednje dougi lasje). men se zdi to čist nurmalna cena!

EVO TO JE ZA UNE K TISTGA GOR NISO ZNAL PREBRT!!
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz prakticiram Simple, in sem zadovolna pa tud cene so normalne.
misery
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misery »

js pa hodm k ruskotu (u velenju)...zakoon frizer..prei je delu pr kristjan styling...zj je pa šou na svoje....vedno me postriže tk ko si js zamislim :D :D ...a še ktera hod k njemu? :cool:
don`t wory, be happy
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

Josephina napisal/-a:Jaz prakticiram Simple, in sem zadovolna pa tud cene so normalne.

moj dragec tut. edin tu mu njegove trde naglavne ščetince spremenijo v frzurco kot se reče :love:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

katjuska20 napisal/-a:Jaz pa bi rada pohvalila frizerski studio Tomas v Mariboru. Po priporočilu iz te teme, sem bila danes pri njih in sem super navdušena. Strigel me je Tomas, bil je ful prijazen, mi svetoval in mi dal par dobrih nasvetov za styling. Redko srečaš frizerja, ki ti da roko in se predstavi ob srečanju, si zapomni tvoje ime. Za striženje in likanje sem plačala 5.400 sit, kar sploh ni tako drago in s frizuro sem super zadovoljna :top: .

Tud Luka v Kristjan Stylingu ti da roko, se predstavi in si zapomni tvoje ime, ti ponudi kavo, caj ali vodo, v slovo ti pa na vizitko narise se soncka.

Pravi cukrcek :)
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Js pa po salonih ne hodim, me super sfrizira (barva, postriže, lika, svetuje...) ena soseda, frizerka seveda. Ne vem no, mogoč sm se preveč navadla nizkih cen pri njej, ampak men se vseen zdi po 9000 za pranje las in par pramenov po glavi ogromno... :?

Aja, kaj pa Mitja hairteam? Hodi katera tja? Mamo zdej v našem kraju na novo ta salon, pa me zanima, če je v redu.
...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 15:04, skupaj popravljeno 2 krat.
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

Ja in kam hodiš zdej? Pa je tvoja mami frizerka al kaj?
subwoofer
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a subwoofer »

V LEKLERKu je ker vredi! :P
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

katjuska20 napisal/-a:Jaz pa bi rada pohvalila frizerski studio Tomas v Mariboru. Po priporočilu iz te teme, sem bila danes pri njih in sem super navdušena. Strigel me je Tomas, bil je ful prijazen, mi svetoval in mi dal par dobrih nasvetov za styling. Redko srečaš frizerja, ki ti da roko in se predstavi ob srečanju, si zapomni tvoje ime. Za striženje in likanje sem plačala 5.400 sit, kar sploh ni tako drago in s frizuro sem super zadovoljna :top: .

tomas je res zelo dober frizer...res naredi frizurco kot si jo zamisliš...pa tud kot človek je 1a...mi se tud drugače poznamo...pa je res fajn...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Odgovori