Jaz pa bi rada pohvalila frizerski studio Tomas v Mariboru. Po priporočilu iz te teme, sem bila danes pri njih in sem super navdušena. Strigel me je Tomas, bil je ful prijazen, mi svetoval in mi dal par dobrih nasvetov za styling. Redko srečaš frizerja, ki ti da roko in se predstavi ob srečanju, si zapomni tvoje ime. Za striženje in likanje sem plačala 5.400 sit, kar sploh ni tako drago in s frizuro sem super zadovoljna .
Priporočam !
WOU vidim da ene daste celo premoženje za frizerje....
...jaz si naredim spremembo 1x na leto in tudi 1x na leto se pojavim pri frizerju....ponavadi pa si zamislim kaj takega bol odštekanega...ko sem imela do rit dolge lase sem se šla na krat postrišt...ko sem imela čsit blond lase 6 let sem se pobarvala na čokoladno rjavo..
Tako da grem 1x na leto okoli frizerjeu in takrat naredim VELIKO spremembo......no in sem nazadnje dala za striženje in barvanje 7800...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Jst sm naprej hudila h eni frizerki u župančičevo jamo p je bla čist ql...sam mi je zmeri nardila isto frizuro p sm se mau naveličala že...pol sm šla pa u miča...u stari lublani...POLOM!...barvu me je drago in mi je dau čist peroksidno blond barvo gor! in sm mela pol čist uničene lase...tkrtk sm mela še dokaj kratke lase in sm hotla met pol eno frizuro za posebno priložnost in so mi nrdil tako frizuro k si jo jst punavad duma nrdim! p pubarval so me tud tko da so mi pustil 1 cm las d se mi je spat hmau narastk naredu... nevem jst miča nebi glih priporočala k tud velik mojih kulegic ni blo zaduvolnih! no pol sm šla pa naslednič h gustiju! mudel je res car! zmeri sm bla zaduwolna s tem kar mi je naredu! pa dubila sm čist isto barwo k sm jo hotla met! in ti nikol ne nrdi nubenga sranja na glavi...punavad ma fool gužvo sam si p zmeri cajt zate uzame! za pramene sm dala jst 8 000 sit (srednje dougi lasje). men se zdi to čist nurmalna cena!
EVO TO JE ZA UNE K TISTGA GOR NISO ZNAL PREBRT!!
js pa hodm k ruskotu (u velenju)...zakoon frizer..prei je delu pr kristjan styling...zj je pa šou na svoje....vedno me postriže tk ko si js zamislim ...a še ktera hod k njemu?
katjuska20 napisal/-a:Jaz pa bi rada pohvalila frizerski studio Tomas v Mariboru. Po priporočilu iz te teme, sem bila danes pri njih in sem super navdušena. Strigel me je Tomas, bil je ful prijazen, mi svetoval in mi dal par dobrih nasvetov za styling. Redko srečaš frizerja, ki ti da roko in se predstavi ob srečanju, si zapomni tvoje ime. Za striženje in likanje sem plačala 5.400 sit, kar sploh ni tako drago in s frizuro sem super zadovoljna . Priporočam !
Tud Luka v Kristjan Stylingu ti da roko, se predstavi in si zapomni tvoje ime, ti ponudi kavo, caj ali vodo, v slovo ti pa na vizitko narise se soncka.
Js pa po salonih ne hodim, me super sfrizira (barva, postriže, lika, svetuje...) ena soseda, frizerka seveda. Ne vem no, mogoč sm se preveč navadla nizkih cen pri njej, ampak men se vseen zdi po 9000 za pranje las in par pramenov po glavi ogromno...
Aja, kaj pa Mitja hairteam? Hodi katera tja? Mamo zdej v našem kraju na novo ta salon, pa me zanima, če je v redu.
katjuska20 napisal/-a:Jaz pa bi rada pohvalila frizerski studio Tomas v Mariboru. Po priporočilu iz te teme, sem bila danes pri njih in sem super navdušena. Strigel me je Tomas, bil je ful prijazen, mi svetoval in mi dal par dobrih nasvetov za styling. Redko srečaš frizerja, ki ti da roko in se predstavi ob srečanju, si zapomni tvoje ime. Za striženje in likanje sem plačala 5.400 sit, kar sploh ni tako drago in s frizuro sem super zadovoljna . Priporočam !
tomas je res zelo dober frizer...res naredi frizurco kot si jo zamisliš...pa tud kot človek je 1a...mi se tud drugače poznamo...pa je res fajn...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....