Kdaj ste se začele ličiti
- cool_chick
- Sramežljivka
Pri 17-ih sem začela uporabljat samo barvico... Kakšno leto kasneje pa še puder, ki ga uporabim, ko imam kaj rdečice, ostala ličila pa, ko grem ven... Pa še neki, fantje, ki imajo toliko proti ličilom, imajo v glavi najbrž slike oz. predstave tistih punc, ki res vse možne stvari namažejo nase in so RES očitne in že kar oranžne/roza v glavo z 2 metrskimi trepalnicami... Veliko se nas pa zna neopazno naličit, naravno, kar je pa lahko samo lepo in plus in je mogoče celo tisto, kar nas vam dela bolj prikupne, pa samo ne veste, kaj natančno je to..
What's the story, morning glory?
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
Smreka sve že dve, ki se skoraj nikoli ne ličiva in, ki nama vsi dajo dosti manj let
Mene vedno vsi sprašujejo kako mi uspeva imeti tako lepo kožo,... Jaz sem prepričana, da zaradi tega, ker nanjo res vsak dan nanašam samo kremo, nikoli pa ne uporabljam pudra ali kakih drugih zadev.
Kako lepo kožo imajo naše mame pa niso poznale pudra.

Mene vedno vsi sprašujejo kako mi uspeva imeti tako lepo kožo,... Jaz sem prepričana, da zaradi tega, ker nanjo res vsak dan nanašam samo kremo, nikoli pa ne uporabljam pudra ali kakih drugih zadev.
Kako lepo kožo imajo naše mame pa niso poznale pudra.
vrtnicaxx napisal/-a:Jaz pa ne bi rekla, da so ličila za poudarjanje obstoječe lepote, ampak prej za prikrivanje napak. Zelo dvomim, da se napudra tista, ki ima lepo kožo ampak tista, ki ima mozolje.
jz se pudram, kljub temu da imam lepo kožo spodi. Me marsikdo vpraša, zakaj sploh se pudram, ampak jaz se, ker mi tko paše & mam kožo bolj zaščiteno.
*Diamonds are forever*
Maskaro sem začela uporabljat nekje konec 8 razreda, v 1. letniku sem pa začela še uporablat senčilo in barvico.
Zadnje čase uporabljam spet sam maskaro, ker se mi enostavno neda ličit.
Pudra pri svojih 20 letnih še nisem nikoli uporabla, ker mam lepo kožo, za ustnice pa ponavadi uporabljam samo navadno labelo.
Nekajkrat sem se odpravla kupit puder, vendar ob poplavi le tega, se nisem znala odloči, zato ga še vedno nimam...pa niti ne rabim ga.
La*Perla...dej mi prosim razloži, zakaj je koža bolj zaščitena pod pudrom. Sama sem vedno mislila, da to ni glih dobro za kožo, ker ne diha.
Zadnje čase uporabljam spet sam maskaro, ker se mi enostavno neda ličit.
Pudra pri svojih 20 letnih še nisem nikoli uporabla, ker mam lepo kožo, za ustnice pa ponavadi uporabljam samo navadno labelo.
Nekajkrat sem se odpravla kupit puder, vendar ob poplavi le tega, se nisem znala odloči, zato ga še vedno nimam...pa niti ne rabim ga.
La*Perla...dej mi prosim razloži, zakaj je koža bolj zaščitena pod pudrom. Sama sem vedno mislila, da to ni glih dobro za kožo, ker ne diha.