hayley napisal/-a:- Ah to ni nič v primerjavi z avtom povezanimi stroški. Mi sicer čist normalno živimo brez sušilca.
* Novi sušilec je kar kjut, malo lepši od prejšnjega, tudi precej majhen - kar se pozna na višji ceni. Čeprav moj prvi feeling je bil, da slabše posuši od prejšnjega, zdaj sem pa kar zadovoljen.
* Moj avto je po mojem bil dober nakup. Trenutno me sicer skrbi, da se neki velik ventilator po kratkih vožnjah prižiga oz. verjetno hoče delati čiščenje DPF filtra, sam mi gre na jetra, da vsakič. Pač sem v LJ, no moram ga mal na obrate spravit al kaj naj

* Servis so mi sorodniki naredili, kar mi je všeč je, da podatki iz elektronske servisne knjižice štimajo, ker smo pogledali datume na filtrih, ki smo jih odstranili, pa zgleda da držijo

* Sam ne smem ga preveč hvalit, k lahk hitr kot hayley končam. (Al pa še slabš

* Drgač hayley, če se ti stanje na računu ne spreminja, vsaka čast. Potem dobr znaš s financami

* Jaz se najbolj bojim kakih nepredvidenih stroškov v stanovanju, v grobem zgleda vse OK in ne bi nič spreminjal - še nekaj časa ne
* Drgač pa mislim, da zdaj ko več delam, moram (pri)varčevati.
* Največja zguba so mi dejti, ki jih pa ni več velik. Pač hočem mal višji standard, samo verjetno je vse skupaj iluzija k tako lepe ženske nikol ne bom imel.
* Se pač bom moral sprijaznit, da sem spodnji srednji razred, da sem ob svoji zdravstveni zgodovini lahk vesel, če bom dočakal penzijo in po možnosti še kak vikend v tem času dobil
* No saj, če bi začutil, da sem kaki povprečni ženski všeč in bi mi to vedno znova konstruktivno pokazala, bi po mojem se lahk odločil zanjo.

* Kakorkoli. Od prijateljev me ni razočaral noben. No en morda pogojno, ampak u bistvu, ko sem jaz približno skuliran, je tudi moja okolica približno skulirana. Ponavadi sem prilagodljiv in najdemo neke skupne točke, kjer se ujamemo. Tako kot pri casual stikih z žensko nisem neki izbirčen, bi verjetno na marsikaj pristal, če bi bilo vsaj približno

* Po mojem je nazadnje homeopat končno zadel z zadnjim zdravilom, čeprav bi rekel, da precej igra(va) loterijo

* Nekaj na hitro se dobivam z enim prijateljem, do katerega imam mešane občutke. Vsekakor ima družino in mu kar gre s terapijami. Čeprav je dolgo okleval v tej smeri (on kot terapevt).
* Mal gre za "crash egotov", on me tipa, če sem odvisen (ne vpraša direkt, ampak vemo kam cilja), jaz bi rekel, da nisem odvisen (od seksa), sedaj pa res ne

* Svojčas je ful direktno mi bil fauš denarja, zdaj ga morda že ima več

* Končno sem pripravljen sprejeti, da ženskam nisem všeč, ker pač moj videz ni. On (kot terapevt) me tukaj lahko takoj napade, ker se premalo druživa... kar je nevarno, ker zdaj sem glede telesa res poln obrambnih mehanizmov zakaj je tako, pa še hitro se lahko ogroženega počutim
* Po drugi strani se potem gre za dokazovanje. A zna on dobiti hitreje in prej žensko, al so ženske nenazadnje moj teritorij

* Pol ko govori, da se ženskam gre veliko za pozornost, da nonstop bi imele pozornost moških, hkrati pa ne marate/-jo preveč moških, ki so kakor je žveplenka 1x rekla - cucki... to ni potem seksi, če moški prehitro zgubi svoj karakter, ko zagleda žensko, je preveč prilagodljiv, "slinast"... OK, stvar, ki je za razmišljati. Tukaj delam veliko napak.
* Potem ko se zadržim, ker se spomnim nasveta saarijarvi, da ne o ženskah govoriti kot da so neka druga bitja. Sem mu hotel že to povedati, ker ko je govoril o ženskah, mi je deloval kot da govori o nekih tretjih bitjih... pač do ženske pristopaš kot do človeka. Ampak to ga lahko še (na)učim, sem pustil mu nit, ker sem se itak že preveč branil, ko me je drugje izzval
* Pač hoče mi povedati, da ko bom samozavesten, bom privlačil neke ljudi, tudi ženske. Jaz pa sem zatravmiran, ker mislim, da sem čist dovolj samozavesten, samo privlačim pa ne

* Oz. ženske, ki se mi "odvijajo" so precej slabše od bivše, kar je že hayley ugotovila. Ampak OK, lahko da sem se v napačnih krogih gibal.
* Saj to je pa naslednji problem, razen online dejtinga, ki mi pač (še vedno) ne gre, ne hodim praktično nikamor kjer bi lahko koga sploh spoznal. Oz. pač tistim s katerimi sem potem v stiku večinoma na poslu tako ali drugače... pa potem spet seveda jaz nisem všeč

* Samo v redu, ne bom pač obupal (če ne verjetno bi že). Lahko se probam kaj od tega "prijatelja" naučit, ne morem ga v nič dajat, sigurno kar precej ve, če lahko preživi v tem poslu. Bomo videli kako pogosto se bova dobivala. Ni pa to terapija (še?), zato lahko marsikaj tukaj napišem.
* Trenutno imam itak toliko dela, da me dejting niti neki velik ne more frustrirati. Pa itak se tu in tam kam vpišem, ker pač tako bednega lajfa pa ne smem imeti, da bo čas (neusmiljeno) tekel, jaz pa še za dejte ne bom imel časa.