prijateljstvo fant-punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

vem da npr. z enim frendom lahko zvečer gledava teve v postelji in prespim pr njemu brez panike v objemu pa nobenmu na kraj pameti ne pade da bi kdo poskusu kej več. Mislim da če bi hotu kaj od mene ne bi bil tako sproščen. Pa na splošno se ne bi z mano pogovarjal o drugih bejbah. jz verjamem v moško žensko prijateljstvo in sploh nevem zakaj bi to kdo videl kot problem.
Horus

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Horus napisal/-a:Itak da ne bo poskusal kaj vec, ker ve, da bi s tem zgubu se to, kar ima tako ali tako. In seveda, da je lahko sproscen. Taka boginja pa spet nisi, da bi se kar tresli moski v tvoji blizini ;) In tudi pogovarjanje o drugih bejbah nima nobene veze s tem.

Nehaj razmisljati, kaj bi ti pocela, ce bi ti bil on vsec, in to aplicirati nanj, ker je popolnoma zgreseno.

Sicer pa ok, da navrzem spet old but true teorijo:

Moski in zenska sta lahko resnicna le-prijatelja, ce je izpolnjen vsaj en od naslednjih treh pogojev:
a) moski ze ima boljso zensko
b) zenska moskega fizicno odbija
c) moski je gej

V tem primeru je potem verjetno B, ker niti a niti c ne držita. :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Nesanica napisal/-a:vem da npr. z enim frendom lahko zvečer gledava teve v postelji in prespim pr njemu brez panike v objemu pa nobenmu na kraj pameti ne pade da bi kdo poskusu kej več. Mislim da če bi hotu kaj od mene ne bi bil tako sproščen. Pa na splošno se ne bi z mano pogovarjal o drugih bejbah. jz verjamem v moško žensko prijateljstvo in sploh nevem zakaj bi to kdo videl kot problem.
Em, ne vem, a to pravim, ker tega nisem nikol doživela in sem mal ljubosumna :lach:, ampak men pa take "nežnosti" (objemčki in poljubčki ob posebnih priložnostih izvzete, kot npr. veselje, ki ga želiš delit z nekom, navdušenje, čestitke za RD/uspehe, itd.) nekako ne pašejo v m-ž prijateljstva in se mi zdi, da kažejo na močnejšo simpatijo z ene strani, vendar, kot pravi Horus, se dotični prijatelj verjetno zaveda, da česa več ne more pričakovat in je pač trenutno tud samo s tem srečen.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

hehe, sem ga poklicala in vprašala če bi seksu z mano. in odgovor: če me je moj skenslu pa sm se ga zato ulila... :P aja pa da zdej pa ne bi iz principa...:P
Horus

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

ni slabo ampak še vedno trdim da je moško žensko prijateljstvo povsem normaln pojav...
Horus

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Lahko rečem, da horusove predpostavke za m/ž prijateljstvo kr držijo.
No, vsaj jaz osebno jih lahko potrdim. Namreč, mela sn najboljšega prijatelja vso srednjo šolo. In res prisežem, midva bi lahko naga spala skupaj, pa se ne bi nič zgodilo. Pač, on je res bolj slab pri izgledu in mi ni niti na kraj pameti padlo, da bi lahko kaj mela. Je pa vedno mel neke 15, 16 letne deklice, lepe ko princeske (ne vem, kak mu je ratalo) in verjetno je bilo obojestransko pomanjkanje privlačnosti :lol: Pr njem sm eno obdobje res spala več ko pri sebi, v tisti študentski postli 90x190...fajni časi :)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Glede teh moško-ženskih "prijateljstev" se čist strinjam s Horusom.

Primer 1: Sama sem bla 5 let prijateljica (in sem še) s sošolcem, ki sva se vidla čist vsak dan v šoli, skup sedela v šoli, šla na kavo skup, se vse povedala o vsem (on meni o njegovi punci, jaz njemu o svojih ljubezenskih problemih in situacijah...), se poleg tega še klicala po telefonu skoraj vsak dan min. 1 uro, se učila tudi doma skupaj (on pri meni, jez pri njemu) in med nama ni blo ničesar. Torej se nisva fizično privlačila + on je mel punco (sicer ona mene nikakor ne prenese (teži pa njemu, z mano je mislim da v petih letih spregovorila en stavek), čeprav ve da nimava čist nič, ampak to je že druga zgodba).

Primer 2: Enako 5 let poznam še drugega prijatelja, s katerim mava nekoliko drugačen odnos. Zadnji 2 leti sva se nekoliko zbližala, postala ful prijatelja. Na začetku jaz bla bolj zagreta, da bi se družila, njemu pa ni blo, zdaj pa se je stvar obrnila. Tudi zvečer hodiva skup ven (ne v družbi, pač sama), on vedno hoče priti po mene z avtom, kdaj pa kdaj greva tudi na kakšno pico skup al pa v kino. Redno se slišiva po telefonu, vsak drugi dan recimo. On mene fizično ne privlači, karakterno pa mi ugaja, torej bi ga mela kot prijatelja. Občutek pa sem dobila, da bi on čedalje bolj rad nekaj več od mene, čeprav je zelo zadržan glede vsega. Ob petkih/sobotah redno vabi ven in priznam da včasih rečem, da sem že z nekom zmenjena, samo da mi ne bi trebalo iti z njim ven, ker me je strah, da bo želel kaj več. Jaz pa ga ne bi rada prizadela, ker mi veliko pomeni ta odnos, ki ga imava (čeprav vem, da verjetno trpi, ker mi ne upa povedati kaj dejansko čuti do mene).
Mogoče sem jaz že na začetku naredila napako, ker sem ga že pred meseci vprašala če gre na en koncert v Pariz z mano in je rekel da ja. Sem zrihtala karte nakar mi on že uleti z mislijo, da bi lahko tam ostala 10 dni, ker ima teta tam stanovanje in da bo on plačal za vse tam. Zdaj me v prvi vrsti skrbi, ali naj sploh grem na ta koncert, ker ne vem kaj se bo vse tam zgodilo in nočem izgubit prijatelja v primeru, da bi mu povedala da nisem zaljubljena vanj in da morda ne čutiva enako. Po drugi strani pa bi ful rada šla, ker na tak koncert ne greš kar vsak dan pa še karte so kupljene.
Joj, nekaj časa sem razmišljala da bi prekinila vse stike z njim, da bi bilo lažje, zdaj pa spet ne vem kaj naj.......ker je zelo zadržan in ko se pogovarjava o tem kar čutiva, vse nakaže zelo posredno, nedirektno....potem so tu še razni smsi od treh zjutraj, da me pogreša...hm....Kaj je sploh najbolje storiti v taki situaciji, a naj grem z njim na počitnice in po le-teh začnem počasi "ohlajati" odnos? Ker vem, da ni fajn če si prijatelj z nekom, v koga si zaljubljen, če on ne čuti enako. V bistvu sploh ne vem, kaj bi rada dosegla s tem postom, mogoče ma kdo izkušnje s tako situacijo, kaj je najbolje storiti? :roll:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

samo pazi, da te ne vrže iz stanovanja sredi Pariza... :D :D :D

oz. če te že vrže, da boš vsaj imela denarja za priti domov... :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

rokerca napisal/-a:se vse povedala o vsem (on meni o njegovi punci, jaz njemu o svojih ljubezenskih problemih in situacijah...)

Samo mora pa res krasno bit punca tega tipa, če on njune/njene stvari blebeta neki tretji ženski.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, saj sta mela en čas neke probleme pa sva se midva o tem pogovarjala, ne nekih ful intimnih zadev. Pa je že na splošno ona zelo ful tečna in sitna ženska, tak da se nisem čudila, da se je njun odnos hladil.......zato pa nisem jaz kriva :D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, pa če te je to tako zmotilo, jaz sem ga poznala in bla njegova prijateljica že veliko preden je on spoznal to punčko, kdor prvi pride prvi je :D
Odgovori