purple_rain napisal/-a:Hm. No ja. Če je pa odgovor fant, pa naj se taka oseba vpraša kakšen prijatelj je....Evelyn.. napisal/-a:Vprašaj se kdo ima prednost, partner ali prijatelji. Če je odgovor prijatelji pa le premisli o svoji zvezi in ljubezni do partnerja.
Meni se pa ne zdi o.O Ne rečem, če bi imela kakšna prijatejica življenjsko pomembne težave ali kakšno posebno situacijo in bi se ji spodobilo stati ob strani / prisostvovat, če se gre pa samo za lastno zabavo z drugimi babami in neko žuranje, pa mislim, da ni zato slaba prijateljica, če raje ne gre pijančevat, temveč s fantom preživi silvestrovo
Je pa seveda odvisno od nje, kako se bo odločila. Meni se je npr. najbolj hecno zdelo, da najprej napiše, da ji ta noč nič ne pomeni, potem pa v nadaljevanju napiše, da gre žurat (sem razumela, kot da gre pač ravno praznovat to noč
ker drugače gre lahko raje kak drug dan, pa bo volk sit in koza cela
). No, najbolj pametno se je s fantom pogovorit in vprašat za mnenje, kot so že druge rekle.

Vendar pa pričakujem veliko zamero z njegove strani, saj "pomembnega dogodka" novo leto že ne moreva preživeti narazen. Meni osebno novo leto ne predstavlja nič posebnega. 

Ne znam si predstavljat situacije, da bi kdo koga označil za 'slabega prijatelja', ker bi novo leto preživel z lastnim partnerjem, ne pa žural nekje brez njega s frendi
Drugo je, če se tako pač sam odloči, ni pa to neka poteza, ki bi jo označila za kakorkoli nenavadno ali negativno