Jasminabiba napisal/-a:scorpio64 napisal/-a:Jest ti priporočam da ji ne omeniš da si še neizkušen, tukaj mogoče marsikatera pravi da ji povej, da je s tem vse v redu, ampak dejstvo je da ženske to odbija.
Nevem kolko si star, ampak pri tvojih letih bi jih večino hotela že vsaj malo izkušene fante, glede na to da je moderno da se pri 14ih sexa, ti si verjetno več...
Uglavnem, zadrž zase (v tem ni nobene sramote), probi čim bolj spontano spelat, če si ji dosti všeč in če bo dosti kemije ne bo problema, ne glede na to kolko imaš izkušenj, seveda pa poskus ne bit preveč štorast. Če pa bo vprašanje naneslo kaj v smislu: Si že imel punco? Kolko? itd.. Potem odgovori kaj v smislu: Imam že nekaj izkušenj, ampak še nič pretirano resnega, ker še ni bilo prave... Boš veliko bolje prišel skozi
lp
lepo prosim? hahahhah
okdober nasvet, moram rečt, moški nasvet
ne mislit da se delam norca... AMPAK . smo različni "tipi ljudi" in nam drugače vsem kaj paše
torej... če vpraša kdo mene.... NIKAKOR NNNNEEE zataji,da je prvič. še bolj prikupno,zmedeno, dobro se samo sliši,da bo prvič. zakaj pa bi to skrival ? ali da bi še prišel s kako tako izjavo : ma ja...sem že mel...pa nič kaj resnega....kr nekaj je blo... hahahahaa
? raje NE. če ti je punca res všeč, si tega ne dovoli. povej da je prvič...in je to to. če jo bo to odbijalo - jbg. bo pa druga, ki ji bo to še bolj všeč.
če pa se pri taki stvari zlažeš, se po moje kaj hitro ugotovi ...
Nardil boš kot boš sam mislil da je najbolj "Kul"... vseeno 2x premisli
Pa vso srečo![]()
Takih žensk je zelo malo ki bi jim bilo to prisrčno. Če se pogovarjamo v starosti okoli 20 let recimo, si bo večina mislila: kva je to en freak? Bodmo realni, take ste ženske, ogromno jih je tukaj ki govorijo: ja povej po resnici da si še čisto zelen, tudi meni je to všeč... bla bla bla... Če pa bi dejansko do vas prišel tak tip ga pa samo odpikale.